Hlavní obsah

Grily Cattara. Grily, se kterými zažijete to pravé grilování

Novinky, Cattara

Seznamte se se značkou Cattara, která na českém trhu působí již od roku 2016. Zaměřuje se na kempingové a outdoorové vybavení, ale i na volnočasové aktivity. Právě díky posledně zmíněnému nabízí široký sortiment grilů pro každou příležitost.

Foto: Cattara

Pod značkou Cattara najdete mnoho tipů grilů a ohnišť.

Článek

Pojďme se prodívat na různé typy grilů z jejich nabídky a jistě si vyberete ten správný, dle vašich představ a potřeb.

 Grily na dřevěné uhlí

Nejčastějším typem grilů, se kterým se můžete setkat, je gril na dřevěné uhlí. Tento typ grilování je naprostou klasikou pro přípravu masa a jiných pokrmů díky jeho nezaměnitelné vůni a chuti masa. Cattara nabízí grily na dřevěné uhlí v mnoha provedeních. Od stolního až po velký gril na kolečkách, který nenechá o hladu žádného z vašich strávníků. Především gril Cattara Royal je král mezi těmito grily. Díky jeho robustní konstrukci a litinovému grilovacímu roštu uspokojí i náročné uživatele.

Foto: Cattara

1

Bezkouřový gril na dřevěné uhlí

Pro nejnáruživější milovníky grilování na dřevěném uhlí doporučujeme stolní, přenosný gril KEG vhodný pro všechna místa i na stůl. Můžete jej používat celoročně. Vyznačuje se nízkou mírou kouřivosti. Mezi hlavní výhody tohoto grilu patří zabudovaný větrák, napájený pomocí 4x AA baterií, nebo pomocí mikro USB konektoru, který se používá pro rychlé zapálení ohně a následné rozhoření dřevěného uhlí.

Foto: Cattara

2

Grily na plyn

Pokud však přemýšlíte o zdravějším způsobu grilování, je pro vás ideální volbou plynový nebo elektrický gril. Grilováním na těchto typech grilů se snižuje riziko vzniku karcinogenů v jídle. Grily značky Cattara PARTY POINT a MASTER CHEEF jsou navíc vybaveny systémem Flame Tamer. To znamená, že přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání grilovací plochy. Případný tuk, skapávající z grilovaného masa, stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu.

Foto: Cattara

2

Elektrický gril

Nelámejte hůl nad elektrickými grily. Co se týká rychlosti náhřevu a úspornosti, tak jsou na prvním místě. Jsou perfektní jak na zahrady, tak i pro grilování na balkónech a terasách. Elektrický gril  Cattara ZETTA potřebujete pouze elektrickou zásuvku. Jeho kouzlo spočívá v úspoře času. Gril je po zapnutí velmi rychle připraven. Nejde z něj žádný kouř, line se z něj jen vůně masa, zeleniny a připravovaných pokrmů. Maso se díky nepřilnavému povrchu nepřipaluje a tím opět klesá riziko vzniku karcinogenů v jídle. Jednoduchá je i jeho údržba. Tento gril nemá standardní rošt, ale plotýnku. Tuk tedy nikam nekape a stačí pouze setřít nečistoty z plotýnky.

Foto: Cattara

4

Tak už víte, který gril si pořídit? Veškeré grily a jiné produkty značky Cattara zakoupíte u dobrých obchodníků.

Výběr článků

Načítám