Hlavní obsah

Fasády Cembrit rozhodně nejsou nudné

Novinky, Cembrit

V široké paletě barev a vzorů fasádních desek naleznete jak čisté a moderní, výrazně barevné varianty, tak desky v přírodních tónech. Vyberte si to pravé pro Váš dům.

Článek

Fasáda je tváří našeho domu. Již dávno to nemusí být jen hrubá nebo hladká omítka. V dnešní době, kdy je kladen stále větší důraz na energetickou úspornost stavby, existuje řada dalších řešení. Z hlediska funkčnosti se jako ideální varianta ukazuje provětrávaná fasáda.

Jedná se vlastně o dvojitý funkční plášť. Na nosné konstrukci domu je položena tepelná izolace a před ní, na dřevěném nebo kovovém roštu předsazená pohledová vrstva, která dům zdobí i chrání. V létě toto řešení zmírňuje oteplování interiéru, v zimě odvádí přebytečnou vlhkost z konstrukce a to díky komínovému efektu, kdy ve větrané spáře stále mírně proudí vzduch.

Fasádní desky Cembrit jsou používány jako finální vrstva provětrávané fasády nebo jako obklady interiérů. Fasádní desky, se svým moderním vzhledem, otevírají prostor pro Vaši fantazii a vynikají dlouhou životností. Jejich hlavní výhodou je jejich architektonická rozmanitost, přírodní vzhled, rychlá a jednoduchá celoroční montáž, snadná údržba, tepelně i zvukově dobré izolační vlastnosti, nehořlavost a zdravotní nezávadnost.

Architekti si je vybírají pro jejich jedinečné vlastnosti. Cení si jejich elegantního  přirozeného vzhledu, který je nadčasový. Jsou to pevné desky, odolávající klimatickým vlivům, škůdcům a plísním po dlouhou dobu. Vyrábí se z čistě přírodních surovin v široké paletě barev i úprav.

Vybírat je možné mezi deskami v čistě přírodním provedení v barvě cementu, který tvoří jejich základ, deskami probarvenými do hmoty pastelovými a přírodními tóny nebo povrchově barvenými deskami s téměř neomezenou barevnou škálou.

Kontaktní osobu dle Vašeho bydliště naleznete na stránkách společnosti Cembrit.

Více informací o fasádních deskách Cembrit naleznete na:

www.cembrit.cz info@cembrit.cz

zelená linka: 800 162 489

Výběr článků

Načítám