Hlavní obsah

Essentielles - Růže pro každodenní ochranu Vaší pleti

Novinky, LOREAL Česká republika s.r.o.

Při nákupu kosmetiky, od které očekáváme bezpečnost a garantovaný účinek, se stále častěji vydáváme do lékárny. Už jsme si zvykli na to, že skutečně bezpečnou kosmetiku najdeme právě tam.

Článek

Každodenní péče o pleť je nezbytná, do lékárny se proto často vydáváme nejen když máme citlivou pleť nebo pleť se sklonem k podráždění. Důležitá je i jistota, že v kosmetických přípravcích nejsou některé konzervační látky, např. parabeny.

Bezpečnou a účinnou péči nyní v ucelené podobě nabízí Vichy s přípravky Essentielles  – všechny přípravky této řady totiž obsahují účinné polyfenoly z růží. Růže je důležitým zdrojem aktivních látek a prakticky odjakživa se používá nejen při výrobě parfémů a kosmetiky, ale také ve farmacii. Polyfenoly obsažené v růžích jsou účinné antioxidanty. Chrání květiny před negativními vlivy vnějšího prostředí a zajišťují jejich přirozenou svěžest. A obdobně působí i na lidskou pleť.

S Vichy Essentielles získáváte nejen zvláčnění a zklidnění, ale i ochranu pleti. Fluid a krém se postarají o hebkou pleť, čisticí pěnový krém pomůže s odličováním a pokožku navíc tonizuje. Esentielles nabízí i tělové mléko a sprchový gel.

S růžovou řadou Vichy Essentielles získá Vaše pokožka nejen zvláčnění a zklidnění, ale i ochranu. Fluid a krém se postarají o hebkou pleť obličeje, čisticí gel pomůže s odličováním a pokožku navíc tonizuje. Essentielles nabízí i tělové mléko a sprchový gel pro pokožku Vašeho těla.

Dopřejte své pokožce účinky růží každý den!

*Doporučená MOC Čisticího pěnového krému.

Výběr článků

Načítám