Hlavní obsah

Do práce na 2 dny v týdnu? Usnadněte si dojíždění s ultra lehkým notebookem

Novinky, Lenovo

Představte si společníka, se kterým je možné pracovat odkudkoliv. Je spolehlivý, vysoce výkonný, produktivní a má neskutečnou výdrž. Pracuje přesně tak, jak si přejete, a je k dispozici kdykoliv potřebujete. Řeč je o Lenovo ThinkPad X1 Nano – s 906 gramy je dosud nejlehčím notebookem ThinkPad na světě a cestou do práce se s ním rozhodně nepředřete.

Foto: Lenovo

Zpříjemněte si cestu do práce s ultra lehkým notebookem Lenovo ThinkPad X1 Nano

Článek

Ikonická značka ThinkPad je už téměř třicet let zárukou kvalitního provedení a extrémní odolnosti. Notebooky ThinkPad využívá NASA jako vybavení pro astronauty na mezinárodní vesmírné stanici ISS, zdolaly bez problémů vrchol nejvyšší hory světa Mount Everest a prošly i náročnými zátěžovými testy americké armády, kde splnily normy pro nasazení v polních bojových podmínkách. S těmi se sice často nesetkáte, ale odolnost notebooku vůči potřísnění tekutinou či pádu se vám může hodit i tak.

Stylový návrat do kanceláře

Přechod na práci z domova během posledního roku poukázal na nutnost spolupráce všech klíčových pracovních nástrojů. Nyní přichází čas návratu, v mnoha případech jen ale částečného. Společnost Lenovo si proto dala s ThinkPad X1 Nano opravdu záležet na konektivitě. Výhodou je rovněž optimalizace funkcí pro nejlepší možnou kvalitu videokonferencí, zvýšená bezpečnost uživatele a využití technologií, jež v mnoha ohledech dokážou usnadnit práci, a zajistit tak spokojenost na straně zaměstnanců i zaměstnavatelů.

Foto: Lenovo

Zpříjemněte si cestu do práce s ultra lehkým notebookem Lenovo ThinkPad X1 Nano

Model ThinkPad X1 Nano představuje vrchol téměř třicetiletého vývoje značky ThinkPad. Současně se jedná o jedno z prvních zařízení s platformou Intel Evo zajišťující perfektní kombinaci ohromujícího výkonu, skvělé odezvy, dlouhé výdrže baterie a úžasného zobrazení.

Lenovo ThinkPad X1 Nano a jeho supervlastnosti

Jedná se o extrémně snadno přenosný notebook, který váží méně než jeden kilogram. Nabízí nejmodernější možnosti připojení 5G, vydrží až 13,6 hodiny na baterii a zároveň je vybaven odezvou „always on“, díky které můžete pracovat hned po otevření krytu, což bezpochyby zvýší vaši produktivitu. Vybaven je až 11. generací procesorů Intel Core i7, možností výběru operačního systému Windows 10 Pro nebo Linux, 16GB pamětí LPDDR4x a PCIe SSD úložištěm s kapacitou až 1 TB. A takový výkon vám opravdu nedá spát.

Při práci bezesporu oceníte systém reproduktorů Dolby Atmos zahrnující dva výškové a dva basové reproduktory, čtyři 360° mikrofony pak zajišťují naprosto čistý zvuk během online konferencí a videohovorů. Bezpečné prostředí pak zajišťuje sada ThinkShield a biometrické ochranné funkce. Mezi ně patří čtečka otisku prstu se senzorem Match-on-Chip či rozpoznání hlasu a přítomnosti uživatele pro bezdotykové přihlášení a uzamknutí zařízení, když se uživatel vzdálí. Ať už si u ThinkPad X1 Nano nakonec zvolíte jakoukoli konfiguraci, rozhodně nemůžete šlápnout vedle.

Výběr článků

Načítám