Hlavní obsah

Developerská společnost Real-Treuhand rozšiřuje nabídku svých pražských rezidenčních projektů

Komerční článekReal-Treuhand

Trh pražských novostaveb zanedlouho obohatí další originální bytový dům společnosti Real-Treuhand. V uplynulých dnech byl položen základní kámen projektu Rezidence Palata v Holečkově ulici v Praze 5.

Real-Treuhand - Rezidence Palata

Článek

Tato nevšední budova je dílem předního českého architekta Jana Šestáka. Real-Treuhand tím navazuje na mimořádně úspěšnou spolupráci s jeho studiem na projektu .142 RADLICKÁ.

V domě bude vybudováno pouhých 32 bytů, čímž Real-Treuhand pokračuje ve své dlouhodobé koncepci budování komorních, architektonicky jedinečných bytových domů v zavedených lokalitách. Architektura vychází ze specifického půdorysu parcely, jejíhož tvaru maximálně využila. V nezastavěné části bude osázena zahrada s odpočinkovými zónami, sloužící výhradně rezidentům.

Skladba bytů byla zvolena s ohledem na atraktivitu lokality a bezprostřední blízkost centra Prahy a je zaměřena především na menší jednotky s dispozicí 1–2+kk, které budou jedinečnou příležitostí pro bezpečnou investici. Dále jsou v domě 4 byty 3+kk a 8. NP pak tvoří jediný unikátní byt 4–5+kk s jižní terasou a úžasným výhledem na protější zelený svah s Husovými sady.

Stavba je již v plném proudu a dokončení je plánováno na konec roku 2018.

Výběr článků

Načítám