Hlavní obsah

Dejte stopku stárnutí pleti

Novinky, Eucerin.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První známky stárnutí pleti můžete zpozorovat už po pětadvacátých narozeninách. Právě v tomto životním období začíná ubývat látek, které udržují naši pleť hladkou. Patří mezi ně kolagen, elastin a kyselina hyaluronová.

Zatočte s vráskami s Anti-Age péčí Eucerin Hyaluron-Filler

Článek

Zatočte s vráskami s Anti-Age péčí Eucerin Hyaluron-Filler

Kyselina hyaluronová je látka přirozeně tvořená v mladé pleti, která má schopnost vázat 1 000 až 10 000 násobek vody než je její vlastní hmotnost. Díky tomu propůjčuje pleti hladký, mladistvý vzhled. S přibývajícím věkem však ubývá přirozené množství kyseliny hyaluronové a dochází ke vzniku jemných či hlubších vrásek. Řada Eucerin Hyaluron-Filler je tak ideální bezbolestné řešení proti vráskám díky třem hlavním účinným látkám: vysokomolekulární a nízkomolekulární kyselině hyaluronové a bioaktivnímu glycin saponinu, který prokazatelně zvyšuje pleti vlastní syntézu kyseliny hyaluronové. Více zjistíte zde.

Zatočte s vráskami s Anti-Age péčí Eucerin Hyaluron-Filler

Základem řady Eucerin Hyaluron-Filler je Intenzivní vyplňující denní krém proti vráskám ve dvou variantách – pro suchou pleť nebo pro normální až smíšenou pleť. Tento denní krém obsahuje také SPF 15 a UVA ochranu. Pokud hledáte krém pro redukci jemných linek a vrásek a zároveň chcete dosáhnout sjednoceného tónu pleti, sáhněte po Eucerin Hyaluron-Filler CC krému, který zároveň dodá vaší pleti zářivý vzhled po celý den díky obsahu barevných mikropigmentů. Během noci se pleť obnovuje, proto než půjdete spát, použijte Eucerin Hyaluron-Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám, který podporuje regeneraci. Aby péče o pleť byla kompletní, doporučujeme použít Eucerin Hyaluron-Filler Sérum proti vráskám před denním i nočním krémem. Koncentrované složení séra aktivně redukuje hloubku vrásek. Nezapomínejte, že pro zvýšení účinků péče o pleť o ni musíme pečovat pravidelně a dlouhodobě.

Zatočte s vráskami s Anti-Age péčí Eucerin Hyaluron-Filler

TIP! Chcete zdarma vyzkoušet tři produkty s kyselinou hyaluronovou? V průběhu května a června máte jedinečnou možnost získat exkluzivní set péče proti vráskám k vašemu nákupu jakýchkoliv produktů Eucerin nad 690 Kč. Více o tomto dárku se dozvíte zde.

Zatočte s vráskami s Anti-Age péčí Eucerin Hyaluron-Filler

Chtěli byste vyhrát produkty z řady Hyaluron-Filler? Zodpovězte jednoduchou otázku a balíček plný péče proti vráskám je váš! Více informací zde.

Výběr článků

Načítám