Hlavní obsah

Co se děje u vás doma na podlaze?

Novinky, Fatra, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste mladá žena, doma trávíte minimum času, ale přesto chcete mít svůj byt útulný a moderní. Po čase si najdete přítele a chcete si společně pořídit psa nebo kočku. Za pár let se nestačíte divit, kolik hraček vaše děti k životu potřebují.

Dub horský – mozaik

Článek

Ať o podlaze přemýšlíte v kterékoli životní fázi, vždy to bude dlouhodobé rozhodnutí. Podlaha je základ vašeho útulného domova, a to jak pro vás, tak pro vaše děti i domácí mazlíčky. Musí však obstát před přísným okem přátel či při návštěvě tchýně. Vyberte si proto podlahovou krytinu, která splňuje požadavky na moderní bytový design, současně vyžaduje minimální nároky na údržbu, úklid a vyznačuje se velkou odolností.

Imitace buku – rozdíl od originálu téměř nepoznáte

Stejně tak jako praktická stránka podlahy je důležitý také její vzhled. Nadstandardní kvalitu v imitacích přírodním designu přináší vinylová podlaha Thermofix. V široké nabídce naleznete 45 vzorů k nerozeznání od přírodních materiálů, a to nejen na pohled ale i na dotyk. Struktura podlahové krytiny Thermofix věrně imituje kresbu dřeva i se suky (kolekce Rustikal a Elegance) či kamennou dlažbu (kolekce Stone).

Imitace buku – rozdíl od originálu téměř nepoznáte

Podlahovina Thermofix je vhodná pro podlahové vytápění a využijete ji v domácnosti i v kanceláři. Najde si své uplatnění i ve vlhkém prostředí, neboť díky svým vlastnostem je vůči vlhku velmi odolná. Nabízí se tak i do koupelen, a to nejen na podlahu ale i jako obklad stěn. Příjemný pocit při chůzi a vědomí, že na podlaze neuvidíte škrábance od kancelářské židle nebo tlapek domácích mazlíčků, či oděrky způsobené pádem nádobí a hraček, činí z této podlahy dobrou odpověď na úvodní otázku „Co se děje u vás doma na podlaze?“.

Imitace buku – rozdíl od originálu téměř nepoznáte

Více informací o podlahových krytinách společnosti Fatra naleznete na www.fatrafloor.cz.

Pro inspiraci navštivte showroom podlah.

Výběr článků

Načítám