Hlavní obsah

Chcete zánovní auto z Německa za polovinu? Zde máte pět rad, jak na to

Novinky, Andy-Auta.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horkým zbožím jsou letos zánovní auta z Německa, která pořídíte často i za polovinu ceny oproti novým. Při jejich výběru se řiďte několika zásadními pravidly.

Foto: Andy-Auta.cz

Za hezkým koncernovým autem nemusíte nutně za hranice. I u nás jsou prodejci, kteří mají co nabídnout.

Článek

Vybírejte vozy, které neztrácí na hodnotě

Už mnoho let se u nás největšímu zájmu těší vozy koncernu Volkswagen. Jejich kvalita je dlouhodobě prověřená a automobily si tak i po letech drží stále vysokou hodnotu. Proto patří k nejprodávanějším.

Myslete na dostupnost servisu a náhradních dílů

Zejména díky husté servisní síti a příjemným cenám náhradních dílů jsou vozy Volkswagen, Audi a Škoda velmi oblíbené i mezi lehce ojetými automobily.

Foto: Andy-Auta.cz

Škoda Octavia RS

Dopřejte si vozy s bohatou výbavou a plnou servisní historií

Právě vozy z Německa mívají obvykle bohatou výbavu. Díky nešizenému značkovému servisu a přísné technické kontrole bývají i ve výborném technickém stavu. Německé zákony navíc klasifikují případnou manipulaci se stavem tachometru jako trestný čin.

Vybírejte kvalitního prodejce se zárukami

Hledejte prověřeného partnera s referencemi a zkušenostmi s dovozem kvalitních ojetých vozidel, schopného nabídnout co nejširší záruky na původ, historii i aktuální stav vozu. Potěší i velký výběr vozů k prodeji. „Naše autosalony v Táboře a Českých Budějovicích nabízejí přes 400 vozů skladem, všechny se zárukou dobré ceny, historie i kvality.“ Informuje Martin Dvořák ze společnosti Andy-Auta, která se na dovoz prověřených vozidel specializuje.

Foto: Andy-Auta.cz

Volkswagen Sharan

Ptejte se na záruku a doplňkové služby

Poctivý prodejce se nebojí doložit historii vozu a poskytnout třeba i plnou roční záruku na vady vozidla.

Výběr článků

Načítám