Hlavní obsah

Chcete ušetřit za energie? Změňte dodavatele

Novinky, Bohemiaenergy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účty za plyn a elektřinu patří k těm nejvyšším ve většině domácností. Pokud je chcete snížit, máte dvě možnosti: buď začít úzkostlivě šetřit, nebo se poohlédnout po jiném dodavateli. Změna dodavatele energií je přitom velice jednoduchá a ušetřit vám může řádově tisíce korun ročně.

Foto: Bohemia Energy

Kolik můžete ušetřit, zjistíte jednoduše a zdarma na internetu

Článek

Spočítejte si, kolik ušetříte

Kolik můžete ušetřit, zjistíte jednoduše a zdarma na internetu. „Doporučuji využít kalkulaček na webu Energetického regulačního úřadu nebo na portálu TZB-info.cz,“ radí Libor Holub, obchodní ředitel Bohemia Energy. Potřebovat k tomu budete poslední vyúčtování, ze kterého zjistíte všechny údaje potřebné pro porovnání. Pokud je nechcete studovat, stačí fakturu vyfotit mobilem a poslat vybranému obchodníkovi. Ten už si vše zjistí sám a nabídku pošle.

Zároveň se nedívejte pouze na různé akční nabídky a bonusy, ale na to, jakou úsporu získáte dlouhodobě. Přesvědčte se, že firma je spolehlivá a stabilní. A také, že má dobrý zákaznický servis, nebo že přístup ke svému účtu budete mít online. To vám kromě peněz ušetří i spoustu času.

Foto: Bohemia Energy

Bohemia Energy

 Bez obav a bez starostí

Samotná změna není nijak složitý proces, dobrý dodavatel vyřídí vše za vás. „Stačí, když nám udělíte plnou moc a v Bohemia Energy vyřídíme vše za vás. Nemusíte se ani obávat, že budete muset měnit elektroměr či plynoměr, nebo že zůstanete nějakou dobu bez elektřiny či plynu,“ vysvětluje Libor Holub. Těch pět minut, které změně dodavatele energií budete věnovat, se vám bohatě vyplatí, a pak už můžete začít plánovat, jak s ušetřenými penězi naložíte.

Výběr článků

Načítám