Hlavní obsah

Bolest zubů, která už vás trápit nemusí

Novinky, Profesionální tým Colgate - Palmolive

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo trpí problémem citlivých zubů, dobře ví, jak bolest dokáže svého majitele vyřadit z pracovního i společenského života.

Článek

Nesnesitelná citlivost

Ne nadarmo se říká, že bolesti zubů se nic nevyrovná a vůbec nejhorší snad je bolest citlivých zubů. Každé nadechnutí, doušek teplého či studeného nápoje, každé sousto něčeho sladkého vyvolává nečekaně prudkou, řezavou bolest.

Nejčastější příčinou tohoto problému je sestup dásní odhalující části zubů, které pak nejsou chráněny zubní sklovinou. Postižení tak často nejsou daleko od pocitu zoufalství. Donedávna běžné možnosti domácí léčby přinášely trpícím úlevu teprve po 4 až 8 týdnech.

Stačí jedna minuta

Dlouhé čekání na první účinky úlevy je závislé na technologii, která se ke znecitlivění používá. Jednou možností je otupění nechráněných nervových zakončení draslíkovými solemi, avšak účinek této léčby se mnohdy projeví až po dvou měsících. Jinou perspektivu nabízí průlomová technologie Colgate, vtělená do zubní pasty Colgate® Sensitive Pro-Relief™ s chráněnou technologií Pro-Argin™. Tato pasta dokáže poskytnout okamžitou úlevu od bolesti a zároveň při pravidelném užívání i dlouhodobou ochranu. Pro okamžitý účinek, který se dostaví během minuty, stačí špičkou prstu vmasírovat trochu pasty přímo na citlivý zub.

Věda proti bolesti

Zubní pasta Colgate® Sensitive Pro – Relief™ uzavírá otevřené dentinové tubuly vedoucí k nervům. Vědecké studie prokázaly, že při čištění zubů dvakrát denně po dobu osmi týdnů je citlivost prokazatelně nižší oproti užívání běžné zubní pasty. Na zkušenosti s pastou jsme se zeptali ekonomky Agáty, která nemohla pít ledovou vodu kvůli bolesti citlivých zubů: „Účinkuje to rychle. Teď můžu pít studené nápoje a jíst kořeněná i sladká jídla. Myslím, že Colgate Sensitive Pro-Relief™ je skutečně skvělá věc.”

Pro více informací navštivte www.colgatesensitiveprorelief.cz

Výběr článků

Načítám