Hlavní obsah

Bazarům odzvonilo, ojetiny se dnes kupují jinde

Novinky, Emil Frey Select

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kupovat ojetinu v bazaru je velký risk. Kam ale zajít, abyste znovu nenaletěli? Sázkou na jistotu je EMIL FREY SELECT, nový program prodeje zánovních a ojetých vozů, který na český trh přináší jistotu a serióznost podle švýcarských standardů.

Foto: Emil Frey Select

Centrum ojetých vozů Emil Frey Select v Kolbenově ulici v Praze 9

Článek

Kvalitní ojeté auto v dobrém stavu a ještě k tomu zdarma s roční zárukou pro vybrané vozy, která platí po celé Evropské unii? V divokém prostředí českých autobazarů to zní jako pohádka, ale protože v Česku rozjel své aktivity EMIL FREY SELECT, stává se výše uvedené realitou.

V nabídce, která je přehledně zobrazena na www.emilfreyselect.cz, je přes 1500 ojetých vozů všech značek. Takže se zde nabízí třeba i ojetá Škoda Octavia, Škoda Fabia nebo ojetý Volkswagen Golf. Těžiště nabídky tvoří ojeté vozy od tří let stáří s nájezdem kolem 100 000 km. Do nabídky vozů s certifikací EMIL FREY SELECT se ale nemůže dostat automobil starší osmi let, nebo s nájezdem vyšším než 180 000 km. Samozřejmostí je 100% garance původu a servisní historie.

Není nic jednoduššího, než se osobně přesvědčit v novém Centru prodeje ojetých vozů EMIL FREY SELECT v pražských Vysočanech, kde je kromě moderního showroomu s desítkami vozů, zákazníkům k dispozici i profesionální servis a samozřejmě proškolený personál.

Výběr článků

Načítám