Hlavní obsah

GS Imunostim - nejmodernější řešení pro účinné posílení imunity

Novinky, www.grswan.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, proč se zimním počasím přichází chřipky a nachlazení? Hlavním důvodem je zpomalení imunitních reakcí organismu. Pro viry a bakterie je to však ideální klima, a pravděpodobnost onemocnění se tak zvyšuje. S infekcí však můžeme účinně bojovat!

Článek

Elegantní, přirozené řešení - zrychlení imunitní odpovědi

Takovým řešením je moderní přípravek GS Imunostim, který působí v těle jako tzv. vakcinoid (podobně jako očkování). Jedná se o pastilky s příjemnou mentolovou příchutí, které se rozpouštějí v ústech. Imunologové zjistili, že GS Imunostim mobilizuje tzv. MALT (slizniční imunitní systém), a tím výrazně zvyšuje připravenost organismu v boji s běžnými viry a bakteriemi. Přípravek je proto často doporučován lékaři a lékárníky při prevenci i léčbě chřipky a nachlazeni.

Prokázáno snížení nemocnosti o 53%

GS Imunostim byl v loňském roce testován týmem imunologů z 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Státního zdravotního ústavu Praha. Klinická studie prokázala jeho význam při prevenci i léčbě akutních respiračních onemocnění (ARO, např. chřipka, nachlazení). Při preventivním podávání přípravku bylo prokázáno snížení nemocnosti o 53% ve srovnání s běžnou populaci. Velmi dobré výsledky mělo také podávání přípravku v akutní fázi onemocnění - u 90% pacientů, kteří užívali kompletní kúru (60 tablet) bylo prokázáno zkrácení doby léčby o 21% a lehčí průběh onemocnění.

Kdy je vhodné GS Imunostim užívat?

Přípravek účinkuje ve všech fázích onemocnění a jeho podávání je tedy vhodné:

ˇ          asi měsíc před začátkem chřipkové sezony pro zvýšení obranyschopnosti

ˇ          při prvních příznacích pro zmírnění a zkrácení průběhu nemoci

ˇ          pokud trpíte opakovanými infekcemi

Vhodné i pro děti již od 3 let

Podávání přípravku je vhodné pro děti již od 3 let. GS Imunostim je k dostání v každé lékárně v balení 30 nebo 60 tablet. Více informací můžete získat na www,grswan.cz.

Výběr článků

Načítám