Hlavní obsah

Nákupy na internetu - nejen pro "cool" lenochy

Novinky, www.t-mobile.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostřednictvím internetu můžete nakoupit opravdu cokoli - od ponožek E. Presleyho po jachtu či obraz Fridy Kahlo. Pravda, české obchody jsou poněkud konzervativnější, ale je velmi pravděpodobné, že i vy jste přes internet koupili domácí techniku či odbornou literaturu, nebo minimálně někoho takového znáte. Obliba nákupů přes internet roste rok od roku - svědčí o tom stamilionové obraty (například odhad za rok 2005 pro skupinu Internetmall činí 1,3 miliardy). A to i v zemi, kde penetrace internetového připojení je - řekněme si to upřímně - neslavná.

Článek

Pohodlí, slevy, elegance

Pro nákupy na internetu hovoří hlavně úspora - času, peněz a nervů. V pohodlí svého domova či kanceláře si vyberete produkt, který chcete, a to za cenu, která je nižší než v kamenném obchodě. Většinou si můžete domluvit i způsob a termín doručení zboží a způsob platby. Žádné fronty, žádné přetlačování u pultů či zklamané zjištění, že jste se táhli na druhý konce města úplně zbytečné, neb zboží je vyprodané. Uvážliví nakupující také ocení často nabízenou možnost porovnat si podrobně parametry více produktů, což se v prodejně neobejde bez zmateného pobíhání a často nevrlých pohledů prodávajících.

Nákupy na netu mají nepopiratelnou eleganci a jsou stále více trendy. Jejich popularita roste především mezi vytíženými, a zároveň technologicky vyspělými jedinci, kteří se nebojí si ve virtuálním obchodě koupit třeba spotřební elektroniku či mobilní telefon.

Apropos, mobily!

Prodej přes internet nabízejí i tuzemští mobilní operátoři. Asi nejkomplexnější nabídku produktů nabízí T-Mobile - od nabídky telefonů až s 25% slevami oproti cenám v kamenných obchodech, přes možnost uzavřít či prodloužit smlouvu, po speciální e-tarify, pro zvláště samostatné jedince, kteří chtějí ovládat svůl telefonní účet přes internet. V kategorii Speciální nabídky (více viz www,t-specials.cz) pak zákazníci najdou nabídky, které platí po časově omezenou dobu. Aktuálně je v nabídce balíček eTarif + Nokia 3120 za 999 Kč či  Nokia 1600 s Tarifem Student za 1 499 Kč. T-Mobile je jediným operátorem na českém trhu, který obdobné balíčky nabízí.

...a nejenom mobily

Na adrese www,t-mobile.cz/eShop lze nejen nakoupit Twist sady či telefony za velmi výhodné ceny, ale také uzavřít novou smlouvu či prodloužit tu starou. Už vás omrzela předplacená karta a chcete přejít na paušál? Žádný problém, internetový obchod nabízí i tuto možnost. A pokud máte rádi překvapení a opravdu unikátní nabídky, je právě pro vás určen tzv. Lucky Day - v jeden jediný den je možné zakoupit zboží za výjimečné ceny, které nikde jinde na webu nenajdete. Kdy bude příští "šťastný den" a co bude v nabídce? Tak to už si musíte ohlídat sami ;-)

Doprava v ceně, na poštu chodit netřeba

Veškeré objednané zboží je zákazníkovi doručeno prostřednictvím společnosti DHL až do domu. V předvánočním čase přichází T-Mobile navíc s novinkou - ve všech větších městech je doba doručení rozšířena i na večerní hodiny. Poštovné, balné i doprava jsou zdarma, takže zákazníkovi nevznikají žádné dodatečné náklady.

No uznejte sami - opravdu chcete užívat "předvánoční atmosféru" v nacpaných obchodech mezi uštvanými lidmi...? Anebo se raději podíváte na www.t-mobile.cz/eShop?

Výběr článků

Načítám