Hlavní obsah

Také nemáte rádi chřipkové epidemie?

Novinky, www.aromatica.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zimou každoročně přichází větší množství výskytu nachlazení, infekčních a virových onemocnění, ale i další závažnější onemocnění jako například zánět horních cest dýchacích. V takových případech je důležité rychle sáhnout po prostředcích sloužících k podpoře imunity. Echinaceové bylinné kapky od společnosti AROMATICA,v.o.s. jsou nejen zaručenou prevencí, ale slouží jako pomoc při prvních příznacích těchto onemocnění.

Článek

Rostlinka od Indiánů

Echinaceové bylinné kapky jsou lihovým extraktem z Třapatky nachové. Tato rostlinka pochází ze Severní Ameriky a její účinky využívali už Indiáni. V dnešní době se díky velké pozornosti odborníků prokázaly mimořádné preventivní účinky především v oblasti posilování imunity. Účinné látky, obsažené v kapkách, pomáhají k celkovému posílení imunitního systému, výrazně zvyšují adaptabilitu organismu a fyzickou a duševní odolnost, přispívají k prevenci infekčních a virových onemocnění, také jako podpůrná léčba chřipkových onemocnění  a při prvních příznacích zánětu horních cest dýchacích.

Prevence i pomoc

Jak se říká, nejlepší je problémům předcházet. Proto je nejlepší užívat Echinaceové bylinné kapky právě v období chřipek a nachlazení. Stačí 3x denně 20 kapek, které můžete užívat i v minerální vodě nebo jiném nápoji, a chřipka a ostatní spolčené bacily se k vám nedostanou. V případě, že už se s nějakým tím bacilem setkáte, nasaďte větší dávky, přibližně 50 kapek pro začátek. Poté každou další hodinu 10 kapek než potíže povolí.

Echinaceové bylinné kapky koupíte v každé lékárně nejlépe ve 100 ml rodinném balení za doporučenou cenu 129 Kč. Nejen před Vánocemi je možné tyto kapky koupit také ve výhodném dárkovém balení společně s KOSMÍNem. To vše od české společnosti AROMATICA, v.o.s., která na náš trh dodává také již známé masti a emulgely KOSMÍN. V případě, že se o Echinaceových bylinných kapkách nebo o jiných produktech této společnosti budete chtít dozvědět více, stačí navštívit webové stránky www,aromatica.cz nebo využít bezplatnou infolinku 800 10 10 56.   

Výběr článků

Načítám