Hlavní obsah

GS Intensun: Opalování v soláriu zdravější a stálejší

Novinky, www.intersun.cz

Opalování nám mimo krásného opálení bohužel přináší i zvýšené riziko poškození pokožky, jejího předčasného stárnutí a tvorby vrásek. "Pokud chcete, aby opálení v soláriu bylo rychlejší, déle vydrželo a přitom bylo zdravé - užívejte přípravky pro bezpečné opalování", shodují se dermatologové. Nejprodávanějším preparátem této kategorie je GS Intensun.

Článek

Pokud chcete, aby opálení v soláriu bylo rychlejší, zdravější a déle vydrželo, užívejte kapsle GS Intensun.

GS Intensun aktivuje tvorbu pigmentu

GS Intensun je přípravek vyvinutý na základě nejnovějších poznatků dermatologie a farmacie. GS Intensun obsahuje originální komplex velmi účinných karotenoidů BELLcaroten, který spolu s antioxidanty aktivuje tvorbu pigmentu (přirozeného kožního barviva). Výsledkem je rychlejší opálení, které vydrží déle než kdykoli předtím

Navíc chrání a regeneruje pokožku

GS Intensun zároveň chrání pokožku před poškozením a spálením. Antioxidanty (vitamin E, vitamin C a selen) účinně neutralizují škodlivé volné radikály a působí proti stárnutí pleti a tvorbě vrásek. Důležitou součástí přípravku jsou speciální regenerační složky panthenol a biotin, které se podílejí na obnově buněk pokožky a přispívají k její regeneraci po opalování.

GS Intensun doporučují lékárníci i dermatologové

Přípravek je vyroben ve formě měkkých želatinových kapslí, které usnadňují vstřebávání účinných látek. GS Intensun je bezpečný a vhodný i pro dlouhodobé užívání. O kvalitě přípravku svědčí podpora lékárníků a dermatologů, kteří přípravek doporučují. Jednoznačně pozitivní jsou také zkušenosti zákazníků, kteří potvrzují účinnost přípravku a jeho dobrou snášenlivost.

GS Intensun je k dostání výhradně v lékárnách v balení 30 kapslí. Více informací můžete získat na www,intensun.cz

Anketa

Jak často navštěvujete solárium?
Více než jednou týdně
31,1 %
Jednou za týden
35,2 %
Jednou za měsíc
6,1 %
Méně často
27,6 %
Celkem hlasovalo 196 čtenářů.

Výběr článků

Načítám