Hlavní obsah

Jak vypadá ráj sázkařů?

Novinky, www.gambrinus.cz

PLZEŇ (gam) - Vypravili jsme se do jedné plzeňské sázkové kanceláře, abychom se přítomných sázejících zeptali, jak si představují opravdový sázkařský ráj. Dostalo se nám velkého množství různých odpovědí, v nichž se ovšem vždy opakovalo jedno: "V sázkařském ráji se jenom vyhrává." Když už jsme se kancelář chystali opustit, přitočil se k nám jeden z návštěvníků a doslova nás omráčil svými slovy: "Vím, kde takový sázkařský ráj najdete!"

Článek

Nevěřícně jsme na něj zírali, dokud jsme se sami  nepřesvědčili. Nová sázková kancelář, v níž se jenom vyhrává, opravdu existuje! Vznikla pod hlavičkou značky Gambrinus a najdete ji na internetové adrese www,gambrinus.cz. Je určena všem fanouškům fotbalu, sázek a dobrého piva. Na zmíněné internetové adrese lze sázet nejen na zápasy české fotbalové Gambrinus ligy, ale i dalších evropských lig. Stačí se pouze zaregistrovat na www,gambrinus.cz  a poté je sázkařům automaticky připočten kredit 500 G korun. Ty mohou sázet na vybrané zápasy stejně, jako v každé jiné sázkové kanceláři.

A co výhry? Každý měsíc po dobu trvání akce (3. 10. 2005 - 31. 5. 2006) si  50 nejúspěšnějších rozdělí oblečení, tašky a fotbalové míče z kolekce Gambrinus. A navíc bude na konci vyhodnoceno nejlepších 200 sázkařů, kteří se budou moci těšit na opravdu báječné ceny! Ten vůbec nejúspěšnější obdrží kredit ve výši 10 000 korun na sázky v sázkové kanceláři Tipsport! Ráj sázkařů byl odhalen, teď už zbývá jen sázet a vyhrávat!

Měsíční odměňování 50 nejlepších hráčů daného měsíce

1.                                sportovní taška Gambrinus

2.                                batoh Gambrinus

3.                                fotbalový míč

4.-15.                        mikina Gambrinus

16.-35.                      tričko Gambrinus

36.-50.                      klíčenka Gambrinus

Ceny pro 200 nejlepších hráčů Nové sázkové kanceláře:

1.                                sázkový tiket Tipsport v hodnotě 10 000,- Kč

2.-3.                          240 plechovek piva Gambrinus 0,33l            

4.-20.                        cena dle vlastního výběru (let balónem, tandemový seskok padákem, bungee jumping, sportovní taška Gambrinus plná oblečení a piva )

21.-30.                      sada oblečení Gambrinus

31.-200.                    další ceny z nové kolekce Gambrinus (trička, Gambrinus        nože, Gambrinus USB porty, míče, poukázky na pivo apod. ) 

Výběr článků

Načítám