Hlavní obsah

Quelle představuje novou tvář svého internetového obchodu

Novinky, Quelle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navštěvujete eShop Quelle? Pokud ano, tak pří své další návštěvě zaznamenáte poměrně velkou změnu. NOVÝ DESIGN, NOVÁ FUNKČNOST A NOVÉ AKČNÍ NABÍDKY!

Článek

Internetové stránky oblíbeného zásilkového obchodu Quelle www,quelle.cz prošly zaslouženou změnou, ze které budou profitovat jak stálí, tak i noví zákazníci a návštěvníci.

Nejenže se celý design těchto stránek obměnil do modernějšího a přehlednějšího vzhledu, ale změnilo se také rozložení navigace shopu.

V horní části homepage je nabídka přehledně rozdělena dle sortimentních skupin , podle kterých se zákazník velmi dobře orientuje při výběru zboží.

Tyto sortimentní skupiny jsou naplněny veškerou on-line nabídkou, která je čerpaná nejen z tištěných katalogů, ale také z nabídky výhradně pro internet.

Pokud zákazník upřednostňuje objednávání zboží pomocí objednacího formuláře, tak bude mile překvapen vstupem do formuláře také přímo v horní navigační liště.

Ostatní funkce, např. přihlášení, vyhledávání nebo zobrazení obsahu nákupního košíku se nacházejí tam, kde byl na ně zákazník zvyklý.

To vše pro ještě větší komfort při objednávání.

Na homepage i v dalších sekcích internetového obchodu jsou prezentovány jak nové měsíční akce, týdenní témata, cenové bonbónky, módní trendy, tak i další nabízené produkty ve spodní části stránek.

Najdete zde také veškeré oblíbené funkcionality předchozí verze eShopu - ankety, módní trendy, on-line chat - virtuální asistentku a také náš nový virtuální katalog Podzim/zima 2005, který si můžete prohlédnout v sekci Objednávka katalogu.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Vaše Quelle

Výběr článků

Načítám