Hlavní obsah

Výhody internetového sázení u Betandwin

Novinky, Betandwin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drtivá většina mužů žijících v České republice sleduje pravidelně různá sportovní klání. Velká většina z této skupiny si občas na tato sportovní klání vsadí. A rovněž velká většina z této skupiny tak činí v klasických "kamenných" sázkových kancelářích.

Článek

Rok 2005 však přinesl razantní nástup světových internetových sázkových kanceláří na český trh. Jedná se o velmi kapitálově silné společnosti, které nabízejí nejširší škálu sázkových příležitostí a poskytují mnohem rozsáhlejší spektrum zábavy a vzrušení než klasické sázkové kanceláře. Největším provozovatelem internetových sázek na světě je pak společnost Betandwin. Tato společnost se řadí mezi nejúspěšnější společnosti, a to nejen ve svém oboru. O její úspěšnosti svědčí zejména fakt, že se stala oficiálním partnerem mnoha světových klubů (FC Barcelona, Juventus Turín, AS Řím, Werder Brémy, VfL Bochum a další), jakož i sportovních akcí (F1 Team RedBull, MS v ledním hokeji, Moto GP, Portugalská fotbalová liga, MS v biatlonu atd.)

Shrňme si tedy hlavní důvody, proč více než 1,5 milionů klientů z celého světa dává při sázení přednost této společnosti:

Čeština - všechny stránky na betandwin.com jsou samozřejmě v češtině!

Nabídka - přes 5000 sázek na 50 sportů každý den

Kurzy - v 99% procentech případů nabídka vyšších kurzů než u klasických sázkových společností

Bonus - každý nový klient obdrží při vkladu 900,- Kč dalších 600,- Kč jako bonus. Stačí tedy vložit 900,- Kč a okamžitě máte na účtu 1.500,- Kč!!!

Žádné manipulační poplatky  - tuto "vymoženost" klasických sázkových kanceláří Betandwin skutečně nezná

Žádné 3-AKO omezení - ani tato překážka omezující volné sázení zde neexistuje

L!VE Betting - můžete si dokonce vsadit v průběhu zápasu, a to nejen na výsledek, ale například i na to, kdo dostane příští žlutou kartu (fotbal), kdo bude příští vyloučený (hokej), jestli příští game bude čistá hra, nebo shoda nebo break (tenis), kdo zajede nejdříve nejrychlejší kolo v závodě (formule 1) atd. Jakmile vyzkoušíte L!VE Betting, poznáte, jak neskutečně vzrušující může sázení být!

Vklady a výběry - mnoho různých a přitom jednoduchých způsobů vkladů a výběrů Vašich peněz (bankovní převod, platba kreditní kartou, moneybookers atd. - nově Betandwin připravuje i možnost online bankingu prostřednictvím e-banky!!)

Bezpečnost a anonymita - veškeré Vaše osobní údaje, které zasíláte na stránku betandwin jsou chráněny nejmodernější zabezpečovací technologií Verysign. Vaše osobní anonymita je samozřejmostí

Mnoho akcí a soutěží - v různých soutěžích můžete získat například i ceny v neuvěřitelné výši 350.000,- EUR!!!

Nabídka další zábavy - zahrajte si u Betandwin online poker s jinými lidmi z celého světa. Nebo chcete vyzkoušet ruletu či blackjack? A pro zábavu můžete vyzkoušet i Java hry.

To už je dost dobrých důvodů vyzkoušet si novou dimenzi sázení u Betandwin, ne? Můžete si jen prohlédnout stránky a zjistit, jak je jednoduché se zaregistrovat a pak už si jen užívat spoustu zábavy, kterou Vám Betandwin poskytuje! A kdybyste přece jen narazili na nějaký problém, tak naše zákaznická podpora, která je online 24 hodin denně, Vám jistě pomůže (e-mail: support.cs@betandwin.com, či tel: +350 774 98)!

Výběr článků

Načítám