Hlavní obsah

Jak si pohlídat účty za volání v zahraničí? Pomůže předplacená karta

Novinky, Sazka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní sezóna plná cestování a nevšedních zážitků je zahájena. Řada Čechů se ale stále nevyzná v pravidlech volání v zahraničí. A tato neznalost se může pořádně prodražit. Přečtěte si, na co myslet, aby dovolená proběhla bez chybičky.

Foto: Sazka

Jak si pohlídat účty za volání v zahraničí? Pomůže předplacená karta

Článek

Bojíte se vysokého účtu za telefon? Pořiďte si předplacenou kartu. Pokud už máte zjištěny všechny informace o volání z ciziny a děsí vás představa, že nezvládnete uhlídat příchozí a odchozí hovory, řešení je jednoduché – přibalte na dovolenou i předplacenou kartu. Budete mít neustálý přehled o svém kreditu, takže se nemůže stát, že byste provolali více, než máte v plánu.

Nejvíce se vám vyplatí virtuální operátor SAZKAmobil, který má nejvýhodnější ceny volání. Bude se líbit i vašim blízkým, pokud se s vámi budou chtít spojit z Čech, protože nabízí o čtvrtinu levnější ceny volání do EU než ostatní mobilní operátoři.

Do sousedních zemí volají zákazníci SAZKAmobilu dokonce za stejnou cenu jako doma, t.j. 2,50 Kč. Kdo potřebuje volat častěji a ještě levněji, může si na předplacené kartě aktivovat balíček Moje země a volat do sousedních zemí jen za 1,80 Kč.

Pokud si navíc pořídíte SIM kartu SAZKAmobil s úvodním kreditem 150 Kč do konce prázdnin, vyjde vás pouze na 75 Kč! Zažádat o ni můžete online nebo přes zákaznickou linku.

Výběr článků

Načítám