Hlavní obsah

Ještě nemáte bezpečnostní dveře? Zloději míří přímo k vám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S ohledem na statistiky se zdá, že je v České republice mnohem bezpečněji než v minulosti. Počty vloupání klesají. Zatímco v roce 2013 evidovala PČR něco málo přes 62 tisíc vloupání, o dva roky později se počet zastavil pod 35 tisíci a tento trend stále pokračuje.

Ještě nemáte bezpečnostní dveře? Zloději míří přímo k vám

Článek

Lidé totiž nepodceňují preventivní opatření a investují do účinného zabezpečení. Zlodějům se tak zužuje pole působnosti.

Vloupání není náhoda

Navzdory výraznému poklesu počtu vloupání ale stále dochází k zhruba dvou tisícům případů měsíčně. Vyloupena je každá cca 125. domácnost, což rozhodně není málo. Chcete spoléhat na náhodu a věřit, že se bytaři vašemu domovu vyhnou? Pak vězte, že zloději své počínání mají velmi dobře naplánované a tipují si objekty právě na základě úrovně zabezpečení. Pokud si potenciální pachatel všimne, že vaše vchodové dveře drží „silou vůle“, můžete být právě vy terčem dalšího útoku. A co víme je, že většina vloupání probíhá přes dveře, proto chcete-li chránit svůj domov, bezpečnostními dveřmi začněte.

NEXT - bezpečnostní dveřeVideo: NEXT

Bezpečnostní dveře prvotřídní kvality

Rozhodnete-li se svůj domov zabezpečit, vyžadujte certifikované bezpečnostní dveře minimálně ve 3. nebo 4. bezpečnostní třídě s bezpečnostním konáním a vložkou ve stejné třídě. Kvalitní bezpečnostní dveře musejí mít české certifikáty dle platných evropských norem, a to jak bezpečnostní, tak i protipožární, protihlukové či termoizolační. Na českém trhu se bohužel čím dál častěji objevují nekvalitní vchodové dveře z Číny či Polska. Tyto dveře se většinou tváří jako bezpečnostní za velice výhodné ceny. Ovšem jejich kvalita je opravdu mizerná. Pravda je, že ve většině případů se jedná o podprůměrné dveře, které se v zemi původu prodávají za pár korun. Často mají pochybné certifikáty, nikoli z české zkušebny, a tak kupující může mít problém nejen se snadným vykradením, ale i s pojišťovnou… Dávejte si veliký pozor, od koho dveře kupujete….

Individuální design na míru, profesionální montáž i servis

A protože jde o vaše bezpečí, uchování soukromí a ochranu majetku, obraťte se na renomovanou firmu s bezmála třicetiletou tradicí. NEXT není sériovým výrobcem, ale naopak vyrábí dveře na míru a přání svých zákazníků při zachování všech bezpečnostních parametrů, zajišťuje obornou montáž i kompletní servis, poradenství. Bližší informace najdete na next.cz.

Výběr článků

Načítám