Hlavní obsah

ATV Linhai M550L EFi EPS 4x4 - vybavený, moderní a schopný

Novinky, ASP Group s.r.o.

Linhai M550L je velmi schopná čtyřkolka, která vyžaduje málo, ale nabízí nesmírně moc – spolehlivost, pracovitost, silný motor 493 cm3, moderní design a bohatou výbavu. Ke svým dobrým vlastnostem jako třešničku na dortu přidává i velmi výhodnou cenu.

Foto: ASP Group s.r.o.

Linhai M550iL EPS 4x4 s elektronickým vstřikováním paliva je jedna z nejprodávanějších čtyřkolek střední třídy.

Článek

M550L je představitel nové generace užitkových čtyřkolek Linhai, která navazuje na všechny přednosti předchozích modelů, díky kterým si čtyřkolky Linhai získaly své dobré jméno. Díky vysoké variabilitě lze čtyřkolku využívat pro přepravu, na výlety, i jako spolehlivý pracovní a zemědělský stroj. Neuvěřitelná je úroveň vybavení pro tuto kategorii. Pětsetpadesátka nabízí prodloužený rám se dvěma pohodlnými sedadly, velké nosiče vpředu a vzadu, naviják s dálkovým ovládáním, tažné zařízení, ocelové nárazníky vpředu i vzadu, elegantní hliníková kola, 12V a USB zásuvku a moderní LED osvětlení. A věřte nebo ne, všechny tyto prvky jsou ve standardním vybavení!

Foto: ASP Group s.r.o.

Atraktivní čtyřoký design doplňuje moderní LED osvětlení.

Foto: ASP Group s.r.o.

Tažné zažízení je samozřejmostí. Kromě vozíku můžete zapřáhnout třeba zahradní rozprašovač nebo sekačku.

Nezávislé zavěšení všech kol poskytuje výbornou trakci v těžkém terénu, aniž by kola ztratila kontakt se zemí. Přepínatelný pohon 2x4 / 4x4 s dvourychlostní plně automatickou převodovkou se zpátečkou a pneumatiky s agresivním vzorkem vás spolehlivě dostanou na nejnepřístupnější místa, v opravdu těžkých podmínkách jednoduše zamknete přední a zadní diferenciál a odjedete. A ani v prudkých sjezdech vás M550L nenechá ve štychu, díky účinné motorové brzdě.

ctyrkolka

Verze EPS je navíc vybavena výkonným elektrickým posilovačem řízení. Ten řidiči výrazně pomáhá při jízdě a při otáčení na místě, ale zároveň plní i funkci tlumiče úderů do řídítek od kol, takže jízda je daleko klidnější, lehčí a bezpečnější.

Foto: ASP Group s.r.o.

Posilovač řízení je vítaným pomocníkem na dlouhých jízdách, v těžkém terénu a při celodenní práci.

Foto: ASP Group s.r.o.

Elektrický naviják s tažnou silou 3000lbs a dálkovým ovládaním poslouží třeba i při stahování dřeva

Více informací na www.linhai-atv.cz

Výběr článků

Načítám