Hlavní obsah

Půjčte si na auto a získejte zdarma prověření stavu vozu!

Vadí vám neúměrně předražené úvěry prodejců aut? Děsí vás, že téměř polovina vozů v autobazarech má stočený tachometr? Využijte výhodnou AutoPůjčku od Equa bank, díky které si můžete vybraný vůz bezplatně prověřit u společností Cebia. Navíc, na rozdíl od leasingu, je auto koupené s Autopůjčkou od počátku vaše!

Půjčte si na auto a získejte zdarma prověření stavu vozu!

Článek

Mnoho kupujících každým rokem zaplatí za úvěr od prodejců ojetých aut navíc zbytečně desítky tisíc korun oproti běžným bankovním úvěrům. Přitom existují mnohem výhodnější řešení. Jedním z nich je finančně nenáročná AutoPůjčka od Equa bank.

Výhodou AutoPůjčky je, že ji zájemci získají bez akontace i jakýchkoliv poplatků a mohou si sami zvolit, kdy a kolik budou splácet. Bezplatné jsou i mimořádné splátky a předčasné splacení. Úroková sazba od 4,8 % p. a. patří k nejnižším na trhu a zůstává beze změny až do konce splácení půjčky. Tato sazba navíc není podmíněna placenými produkty. Schválení půjčky trvá do 3 minut, a pokud je žadatel již klientem Equa bank, tak může mít peníze na účtu téměř okamžitě. K žádosti navíc nepotřebujete nic jiného než občanský průkaz. O půjčku lze zažádat přes internet, telefonicky nebo na pobočkách Equa bank.

Každý, kdo v Equa bank uzavře smlouvu o půjčce za účelem nákupu vozidla ve výši alespoň 50 000 korun, získá jako dárek 3 poukázky od společnosti Cebia na prověření vozidla. Zájemci tak bezplatně předem získají maximum důležitých informací o pořizovaném voze. Dozví se servisní historii, záznamy stavu tachometru, rok výroby, i informaci, zda dané vozidlo není svázané s leasingem či zda nebylo odcizeno.

Reprezentativní příklad

Výše půjčky 100 000 Kč na 60 měsíců při měsíční splátce 1 878 Kč, pevná úroková sazba 4,8 % p. a., RPSN 4,9 %. Celková částka splatná spotřebitelem 112 680 Kč.

Více informací na www.equabank.cz

Výběr článků

Načítám