Hlavní obsah

Nový Yoga Book se dvěma displeji zacvičí vaším pohledem na notebooky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lenovo představuje Yoga Book C930, se kterým hravě zvládnete pracovní den a volné chvíle proměníte na mimořádně kreativní kratochvíle díky multifunkčnímu e-ink displeji. Pouhým stisknutím tlačítka získáte klávesnici, poznámkový blok nebo čtečku.

Foto: Alza.cz

Jogín mezi notebooky

Článek

Hlavní předností Yoga Booku je flexibilita jeho dvou displejů, které zastoupí hned několik zařízení – výkonný notebook, multimediální tablet a grafický tablet s využitím pera Lenovo Precision Pen.

Objevte produktivitu duálního displeje

Špičkový obraz na primárním displeji s úhlopříčkou 10,8" a rozlišením QHD v kombinaci s e-ink displejem umožní dokončit jakoukoli práci snadno a rychle. Píšete zrovna e-mail? E-ink obrazovka vám zobrazí dynamickou klávesnici, kterou si můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Jednoduše na ní také upravíte obrázky k vašemu projektu a rovnou je vložíte do připravené prezentace na druhé obrazovce.

Foto: Alza.cz

E-ink obrazovka vám zobrazí dynamickou klávesnici, kterou si můžete přizpůsobit podle svých potřeb.

Pohotově perem nebo jen prstem zapíšete rychlou poznámku, obratně vytvoříte grafický návrh nebo si přeložíte notebook do pozice stojánku a zacvičíte si jógu u instruktážního videa.

Foto: Alza.cz

Pohotově perem nebo jen prstem zapíšete rychlou poznámku.

Jogín mezi notebooky

Tenký profil Yoga Booku pouhých 9,9 mm si neklade příliš velké nároky na místo, protože je tenčí než klasický zápisník. Vejde se do batohu nebo kabelky a můžete si ho tak pohodlně vzít s sebou na obchodní schůzku nebo na odpolední relaxování v kavárně.

Foto: Alza.cz

Profil Yoga Booku je pouhých 9,9 mm.

Díky pantu s rozsahem 360° jej lze použít ve 4 různých režimech. Třeba si po cestě přečíst nejnovější e-obsah nebo nakreslit kreativní skici do nejmenších detailů s Precision Pen a 4 tisíci úrovněmi přítlaku a to na obou displejích.

Foto: Alza.cz

Díky pantu s rozsahem 360° jej lze použít ve 4 různých režimech.

Yoga Book C930 je flexibilní ve všech ohledech. Výdrž baterie až 9 hodin umožňuje pracovat po celý pracovní den bez nutnosti hledat zásuvku. Stylové šedé šasi v matném provedení navíc skrývá nejnovější procesor Intel® Core™ i5 s vysokým výkonem a 4GB operační paměti. Díky LTE modemu se připojíte k mobilním sítím a budete neustále online i na svých cestách.

Pokud jste si dali předsevzetí, že v tomto roce budete pružnější a práce zvládnete za tři, je Yoga Book C930 ideálním krokem vpřed ke splnění vašich cílů. Nyní pořídíte na Alza.cz za 38 990 Kč.

Výběr článků

Načítám