Hlavní obsah

„Šetřete čas i peníze – pojeďte rovnou k nám,“ říká Zdeněk Fořt z Emil Frey Select

Novinky, Emil Frey Select

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když máte jasnou představu o tom, jaké auto by se vám líbilo, najít odpovídající exemplář na nepřehledném českém bazarovém trhu není vůbec snadné. To však neplatí u Emil Frey Select, kde vždy dostanete přesně to, co vidíte na fotografiích.

Foto: Emil Frey Select

Zdeněk Fořt z Emil Frey Select

Článek

Certifikovaný program prodeje ojetých vozů Emil Frey Select u nás získal obrovsky na popularitě. Základními pilíři jsou transparentnost, férový přístup a podmínky prodeje srovnatelné s novými vozy.

Certifikovaný program prodeje ojetých vozů Emil Frey Select u nás získal obrovsky na popularitě. Základními pilíři jsou transparentnost, férový přístup a podmínky prodeje srovnatelné s novými vozy. Ředitel divize ojetých vozů společnosti Emil Frey Zdeněk Fořt vysvětluje: „Výrazný nárůst zájmu zákazníků přišel poté, co jsme po reprezentativním prodejním centru v Praze 9 otevřeli i rozsáhlý areál v pražské Hostivaři, kde máme připraveno množství kvalitních a prověřených vozů z nejrůznějších kategorií. Každé auto je také detailně nafoceno na našich stránkách www.emilfreyselect.cz. Kromě toho považujeme za samozřejmost, že si všechny vozy mohou zájemci ihned otestovat.“

K dalším výhodám programu Emil Frey Select patří záruka, která může být až dvouletá, je zdarma a platí po celé EU. „Zákazníci většinou velmi dobře vědí, jaký vůz by chtěli a jsou připraveni investovat do jeho hledání spoustu času i peněz. Když vyrazí rovnou k nám, vyhnou se nepříjemnostem i zklamání,“ uzavírá Zdeněk Fořt.

Foto: Emil Frey Select

Fotky vozů se vždy pořizují tak, aby přesně odrážely realitu

Foto: Emil Frey Select

V pražské Hostivaři jsou stovky prověřených aut k okamžitému odebrání

Výběr článků

Načítám