Hlavní obsah

Na prodejních místech Sazky lze nyní vyzvedávat balíky

Novinky, SAZKA a.s.

Společnost Sazka spustila na více než 750 terminálech službu DPD Pickup. Každoroční dvouciferný růst online nákupů a rostoucí obliba přebírání zboží na výdejnách jsou hlavní důvody, proč Sazka ve spolupráci s přepravcem DPD CZ zavedla možnost vyzvedávat si balíky přímo na vybraných prodejních místech.

Foto: SAZKA a.s.

Úvodní fotografie

Článek

Objednané zásilky bude možné vyzvednout na stovkách míst po celé ČR. „V našich průzkumech dlouhodobě rostla poptávka po výdeji i podání balíků na našich obchodních místech. Spolu s DPD klademe důraz na jednoduchost služby pro zákazníky, proto k vyzvednutí balíčku stačí nadiktovat PIN, který zákazník obdrží v SMS. Další výhodou je dlouhá otevírací doba mnoha našich míst, a to i o víkendech,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel finančních a transakčních služeb společnosti Sazka.

Službu DPD Pickup na obchodní místo Sazky si může zákazník zvolit při objednávce ve vybraných e-shopech. Na prodejnu se ale může balíček dostat i v případě, že příjemce není doma, a po domluvě mu kurýr zásilku nechá na vybrané prodejně Sazky. Po uložení balíku na prodejně dostane zákazník SMS s adresou prodejny, otevírací dobou a instrukcemi k vyzvednutí.

Novinka je dalším doplněním širokého portfolia zboží a služeb, které společnost Sazka nabízí. Zákazníci si mohou nejen vyzvednout balík, ale i koupit předplacenku od SAZKAmobilu, zaplatit vyúčtování za energie nebo udělat radost sobě či svým blízkým stíracím losem. Více informací je k dispozici zde: www.sazkabaliky.cz.

Výběr článků

Načítám