Hlavní obsah

Bude zima bude mráz, je na čase přezout pneumatiky?

Mnoho řidičů stále odkládá přezouvání na zimní pneumatiky. Povinnost mít v České republice na autě zimní pneumatiky s označením hory či sněhovou vločkou však platí již od 1. listopadu, a to za předpokladu, že se na vozovce nachází souvislá vrstva sněhu či ledu.

Foto: NejlevnejsiPNEU

bude zima bude mráz

Článek

Vzhledem k nestandardně teplému počasí, které bylo ještě v minulých týdnech, se mnoho řidičů snažilo vyhnout přezouvání do té doby, než napadne sníh. Bohužel dle předpovědí už to na teplé dny nevypadá, teploty se běžně tento i další týdny budou pohybovat pod bodem mrazu, zejména v nočních a ranních hodinách. Přes den se teploty nad nulu také už moc nevyšplhají a sněhová nadílka by nás v tomto týdnu neměla zaskočit.

Nyní už opravdu nečekejte až na poslední chvíli, a přezujte na zimní, nebo celoroční pneu, dokud je ještě čas. Vyhnete se tak nepříjemným a nebezpečným dopravním situacím s letními nebo sjetými pneumatikami na zmrzlé či zasněžené vozovce.

Stále více oblíbenou značkou zimních pneumatik je Česká značka TOMKET, která má pro své zákazníky připravenou moderní řadu zimních pneumatik TOMKET Snowroad 3. Pneumatiky TOMKET jsou prodávány s unikátní zárukou vrácení peněz, kdy je můžete vyzkoušet na svém voze po dobu 30 dnů bez rizika, neboť splňují i ty nejpřísnější požadavky. Více o akci na www.NejlevnějšíPNEU.cz

Foto: NejlevnejsiPNEU

zimní pneu

Je hodně motoristů, kteří si na svých vozech nechávají po celý rok nazuté zimní pneumatiky. Zimní pneumatiky jsou ovšem navrženy pro užívání při nižších teplotách, takže pokud jsou ponechány na autě i v létě, stávají se díky měkké směsi již nebezpečnými.

Výbornou a stále více oblíbenou alternativou se proto stávají celoroční pneumatiky. Rychle rostoucí Česká značka TOMKET představila pro letošní sezonu svůj nejnovější model, celoroční pneumatiku TOMKET ALLYEAR 3, která v sobě spojuje veškeré klady zimních i letních pneumatik. Pneumatika ALLYEAR 3 na sobě nese označení siluety hory se sněhovou vločkou, tudíž kvalitativně odpovídá specifikaci pro zimní pneumatiky, ale je konstruována s přihlédnutím k používání v letních měsících. Asymetrický dezén této pneumatiky si výborně poradí se sněhem i suchou vozovkou a zajišťuje ideální jízdní vlastnosti pro oblasti s klimatickými podmínkami středoevropské zimy, kde se inovativní směs pneumatiky postará o dokonalou přilnavost i za letních teplot. TOMKET ALLYEAR 3 je výhodnou volbou pro řidiče, kteří chtějí po celý rok jezdit na jedné sadě pneumatik a vyhnout se tak dvakrát ročně přezouvání v pneuservisu a tím chtějí výrazně uspořit čas a zejména finanční prostředky.

Foto: NejlevnejsiPNEU

celoroční pneu

Prohlédněte si kompletní nabídku celoročních pneumatik TOMKET na www.NejlevnejsiPNEU.cz

Výběr článků

Načítám