Hlavní obsah

Nenechte si ujít nový seriál Česko země příběhů

Novinky, CzechTourism

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, co jsou montánní památky nebo kde v Čechách hledat Loiru? Zábavná cesta po nevídaných krásách naší vlasti právě startuje.

Foto: CzechTourism

Nenechte si ujít nový seriál Česko země příběhů

Článek

Třináctidílný výpravný dokument vás zavede do míst oplývajících svébytným geniem loci, který otevírá bránu k příběhům plným historie, přírodních krás, kulturních i duchovních památek a také gastronomie. Těšit se můžete na úžasné záběry z ptačí perspektivy a odlehčené vyprávění moderátora Šimona Jelínka. Seriál Česko země příběhů je skvělou inspirací k návštěvě kouzelných míst naší země, odkud si můžete odnést svůj vlastní příběh a zážitek.

První díl startuje na Stream.cz již tento pátek 16. 11. Další čtyři díly můžete v premiéře vidět každý pátek až do 14. 12, na dalších osm dílů se můžete těšit v novém roce od 4. 1. Seriál vysíláme také každý pátek na TV Seznam v rámci pořadu Rodinka. Pořad vznikl za přispění prostředků ze státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj ČR ve spolupráci s agenturou CzechTourism.

Foto: CzechTourism

Inspirujte se také na portálu Kudy z nudy, kde najdete pestrou nabídku více než 40 000 tipů na výlety po zajímavých místech České republiky.

Výběr článků

Načítám