Hlavní obsah

Chcete mít z nakupování dobrý pocit? Stačí málo

Znáte to, přijedete do obchodu, pracně najdete místo k parkování a najednou zjistíte, že jste nákupní seznam nechali doma. V obchodech je s blížícími se svátky pořád víc nakupujících, takže v chaosu zapomínáte na to hlavní, co nakoupit.

Foto: Lidl.cz

Přispět můžete, kolik chcete, počítá se každá koruna.

Článek

Hlavu si lámete nejen kvůli tomu, co uvařit k večeři a o víkendu, ale i tím, jakým vánočním dárkem letos uděláte radost svým blízkým. U pokladny si vzpomenete, že jste chtěli koupit ještě něco jiného, ale už to nestíháte, protože nákup leží vyskládaný na páse. Z takové návštěvy obchodu si odnášíte nákup, ale i horší náladu. Poznáváte se? A co kdyby se našel způsob, jak si po takovém nakupování náladu nejen vylepšit, ale ještě i udělat dobrý skutek, kterým pomůžete tomu, kdo to opravdu potřebuje? Už za několik dní budete mít možnost.

Foto: Lidl.cz

Chcete mít z nakupování dobrý pocit? Stačí málo.

Od 5. do 18. listopadu se koná sbírka Srdce dětem. Zaměřuje se na pomoc konkrétním rodinám s těžce nemocnými dětmi. Ty potřebují mnohdy drahé pomůcky i rehabilitace, které jim alespoň trochu usnadní a zlepší život. Zapojit se můžete přímo při nákupu v prodejnách Lidl, kde za 30 Kč obdržíte samolepku ve tvaru srdce. Přispět můžete i online prostřednictvím aplikace app.srdcedetem.cz. Pomoci můžete i jedinou korunou, která se počítá… Tak co? Věnujete své srdce?

Výběr článků

Načítám