Hlavní obsah

Z webu můžete poslat i tisíc textovek za hodinu!

Novinky, Oskar

Rychlá komunikace je dnes pro každou firmu jedním ze základů úspěchu. A nemusí jít hned o datové přenosy nebo e-mail. Všichni víme, jak dokonalým sdělovacím médiem jsou SMS zprávy.

Článek

A díky naší službě Skupinové WEB SMS můžete snadno a rychle odeslat každou hodinu až 1 000 textovek!

Služba vám umožňuje vytvořit si hned několik adresářů podle skupin. Vejde se do nich až 1 000 kontaktů, které navíc můžete úplně jednoduše vkládat nebo upravovat.

 SMSky můžete posílat na celé skupiny příjemců najednou a samozřejmě i do vše sítí v České republice. Skupinové WEB SMS jsou ideální například na hromadné rozesílání informací o speciálních propagačních akcích vaší společnosti, nebo pro informace o změně vašich kontaktních údajů. Součástí naší nabídky je výhodný balíček Web SMS Standard, který si může pořídit každý Oskarův tarifní zákazník. Aktivace v Internetové Samoobsluze je zdarma, za měsíční paušál zaplatíte pouhých 200 Kč. Jedna SMSka do Oskara vás pak přijde na skvělých 0,90 Kč, do ostatních sítí jen na 1,50 Kč (ceny uvádíme bez 19% DPH). Odeslaná textovka bude navíc vypadat přesně tak, jako byste ji poslali přímo z vašeho mobilu.

Pro nové firemní zákazníky jsme navíc připravili speciální bonus. Na uvítanou získáte 100 SMS do všech sítí zdarma, abyste si službu Skupinové SMS mohli vyzkoušet.

A protože víme, že všechny firemní záležitosti není možné vyřídit formou SMS, mohou naši firemní zákazníci využít další zajímavou nabídku. Až do konce února u Oskara totiž můžete získat až 7 měsíců volání v síti Oskar zadarmo a nové firemní mobily už od 1 Kč za kus !

Stačí si pořídit alespoň 2 SIM karty s vybranými tarify Naplno, se kterými voláte do všech sítí za stejnou cenu, a uzavřít s námi písemnou smlouvu.

Výběr článků

Načítám