Hlavní obsah

Pro kvalitní ojetý vůz se zárukou můžete zajít nově i do Hostivaře

Novinky, Emil Frey Select

O koupi kvalitního auta u Emil Frey Select je obrovský zájem, a tak se tento švýcarský program prodeje certifikovaných ojetých vozů rozhodl otevřít další prodejní místo – je jím velký prodejní areál Car Park Hostivař v Praze 10. Určitě se přijďte podívat!

Foto: Emil Frey Select

Prodejní areál Car Park najdete na ul. Pražská 38

Článek

Když letos na jaře vstupoval na náš trh Emil Frey Select jako zcela nový hráč v segmentu ojetých vozů a tvrdil, že chce českým motoristům ukázat, že i ojetá auta se dají prodávat seriózně, spousta lidí to brala jako klišé.

Car Park Hostivař je už čtvrtým prodejním místem v Praze

Po půl roce jeho aktivního působení je ale zřejmé, že se mu podařilo splnit hlavní úkol – změnit tuzemský trh ojetých vozů k lepšímu. Zájem o pořízení kvalitního ojetého auta od Emil Frey Select totiž prudce roste a stále více motoristů se přesvědčilo, že i v Česku je možné kupovat ojetý vůz tak, že se přístup prodejců neliší od prodeje nových aut.

Prodej certifikovaných ojetých vozů

Na rostoucí poptávku ze strany klientů odpověděl Emil Frey Select otevřením dalšího prodejního místa, a tak ke třem dosavadním pražským prodejnám (Praha 5 – Pekařská ul., Praha 9 – Kolbenova a Černý Most) přibyl nově i velký prodejní areál Car Park Hostivař v Praze 10 v Pražské ulici. Díky velké nabídce prověřených ojetých aut, která jsou také k dispozici pro okamžitou testovací jízdu, si u Emil Frey Select vybere každý, kdo nechce riskovat nepříjemnosti při koupi auta v klasických bazarech.

Každému vozu je věnována péče.

Výběr článků

Načítám