Hlavní obsah

Snazší cesta k financování inovací díky InnovFin

Novinky, Raiffeisenbank

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raiffeisenbank ve spolupráci s Evropským investičním fondem nově nabízí zvýhodněné financování inovativních projektů pro malé a střední firmy.

Foto: Raiffeisenbank

Atraktivní výhody bez zbytečného papírování se zárukou EU

Článek

Konkurovat pouze cenou je pro řadu podniků již prakticky nemožné, proto se bez inovací neobejdou. V rámci programu InnovFin mohou podniky do 500 zaměstnanců v příštích dvou letech získat úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou a nižšími požadavky na zajištění. „Díky tomu budou moci plnit očekávání zákazníků, zvýšit svoji konkurenceschopnost a držet krok s novými technologiemi,“ říká Václav Štětina, ředitel firemního bankovnictví Raiffeisenbank.

Klienti mohou čerpat úvěr jak v českých korunách, tak v eurech. Zájemce o úvěr musí doložit stejné dokumenty, jako když žádá o běžné firemní financování. Stejná je také časová náročnost.

Raiffeisenbank poskytuje zvýhodněné úvěry se zárukou EIF v rámci iniciativy "EU InnovFin Finance for Inovators" s finanční podporou z programu Evropské komise Horizont 2020.

Více o programu InnovFin na www.rb.cz.

Výběr článků

Načítám