Hlavní obsah

Super výhody pro Superusery Samsung Community: slevy na produkty a na veletrhy jako VIP

Jste technologický nadšenec, zajímáte se nejnovější televizory a vždy umíte všem poradit? Nebo naopak hledáte radu vy sami? Samsung Community je ideálním místem, kde si každý najde to svoje.

Popisek hl. obrázku: Na Samsung Community najdete vše, co vás zajímá.

Článek

Nové místo pro diskuze na různorodá témata nabídl Samsung majitelům svých zařízení letos na jaře, kdy spustil platformu Samsung Community (www.samsungcommunity.cz). V diskusních fórech můžete po registraci debatovat o nejrůznějších tématech, která ve spojitosti se svým televizorem právě řešíte nebo vás zajímají.

Na Samsung Community se uživatelé po registraci snadno dostanou k požadovaným informacím a radám. Díky přehledným vláknům tak můžete snadno získat odpovědi na otázky, které už v minulosti řešili ostatní, ať už se to týká třeba nejnovějších QLED televizorů – jak zprovoznit Steam Link, naladit satelitní příjem nebo jak využít unikátní režim Ambient skutečně na 100 %.

Registrace a titul Superuser

Po registraci se uživatelům otevře svět výhod Samsung Community, kde je pro ty nejaktivnější členy připravený titul Superuser, který se pojí s ještě lákavějšími nabídkami. Kromě slev na produkty Samsung jsou pro Superusery připravené i dárky v podobě příslušenství, o nových produktech se vždy dozví dříve než ostatní a budou si je moci i v předstihu vyzkoušet. Velkým zážitkem pak může být i účast na zahraničních veletrzích jako Samsung VIP host.

Výběr článků

Načítám