Hlavní obsah

Stěhování je vždy dobrá příležitost získat něco navíc

Novinky, innogy

Stěhujete se nebo vás to v nejbližší době čeká? Projděte si naše tipy, jak si díky stěhování polepšit.

Článek

Nestěhují se totiž pouze lidé a věci, ale také energie. A s novým dodavatelem teď můžete ušetřit čas i peníze. Při stěhování si svého dodavatele energií můžete zvolit, nabízí se vám tak skvělá příležitost využít výhod, které innogy nabízí.

innogy

Tip #1: Do nového bytu s jistotou klesajících cen energií a pojištěním domácnosti zdarma

Stěhování je skvělá příležitost, jak získat výhodnější energie a lepší služby. Pohodlný přepis energií přináší innogy, dodavatel elektřiny a plynu. K přepisu energií vám nabídne jistotu každoročního poklesu cen elektřiny a plynu a aktuálně i pojištění domácnosti na rok zdarma.

Foto: innogy

Do nového bytu

Tip # 2: Přepis energií zvládne každý za pár minut

Díky webu prepisenergii.cz, který umožnuje přepsat elektřinu a plyn online během několika minut, se dá vše zvládnout z pohodlí domova bez nutnosti cokoliv tisknout. Kdo ale dává přednost osobnímu kontaktu, může využít širokou síť poboček innogy po celém Česku nebo bezplatnou zákaznickou linku.

Foto: Innogy

Přepis

 Tip # 3: Další výhody, které se mohou hodit

Při stěhování oceníte i 15% slevu na služby stěhovací firmy, možnost vyhrát nábytek z IKEA za 20 000 Kč nebo praktický odškrtávací seznam úkolů, na co nezapomenout v rámci stěhování. Vše najdete na stránkách prepisenergii.cz.

Foto: Innogy

Další výhody

Výběr článků

Načítám