Hlavní obsah

Když vzniká kniha, je to radost. Buďte u toho s Pointou

Novinky, CreativeDock

Šuplík nebo poznámky v mobilu se vám plní literárními skvosty, jste machři přes gramatiku nebo přes grafiku? Ukažte to světu s Pointou.

Vydání vlastního rukopisu je s Pointou hračka

Článek

Autoři jsou jádro celé komunity. Jste nový Umberto Eco nebo Zadie Smith? Pointa přeje experimentu i tradici; próze, poezii, publicistice. Najdete na ní lidi, se kterými dáte rukopisu knižní podobu. Profesionály, co už s knihami a na knihách pracují, i ty, co mají zkušenosti odjinud, ale rádi by zapluli do literárních vod. Redaktory, korektorky, grafičky a sazeče, typografy a ilustrátorky, blogerky, PR specialisty.

CreativeDock

Autoři z nich sestaví tým a společně se pustí do díla. Pointa spočítá náklady, pomůže vybrat peníze v předprodeji a výsledek distribuovat. Vítá ovšem i ty, co si s financováním a distribucí poradí sami. Vládne tu demokracie!

Psaní i vydávání knih je díky Pointě radostný a kreativní proces

Pro čtenáře je Pointa něco jako online literární ráj. Můžou se toulat po rozpracovaných projektech, číst ukázky a autorům, co v předprodeji uspěli, radit třeba s výběrem obálky. Když je kniha zaujme, můžou ji podpořit finančně, objednat si ji mezi prvními nebo získat odměnu. Třeba podepsaný výtisk nebo místo v poděkování.

Do ráje všech knižních nadšenců vstupte na Pointa.cz.

Výběr článků

Načítám