Hlavní obsah

Pojistné smlouvy jsou plné hvězdiček a poznámek pod čarou. Měníme to, říká pojištění Mutumutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmodernější životní pojištění, které mění zavedená pravidla hry a sjednáte ho online, vstupuje na trh. Oproti běžným životním pojistkám mu porozumíte i bez pojišťovacího poradce a nutnosti prokousávat se desítkami stran složitých formulací.

Foto: Mutumutu

Pojistné smlouvy jsou plné hvězdiček a poznámek pod čarou. Měníme to, říká pojištění Mutumutu

Článek

Uzavřít životní pojistku bylo až dosud podobné loterii. Z mnoha nepřehledných nabídek jste si nějakou vybrali a doufali, že to klapne. Nebo jste dali na radu pojišťovacího poradce a koupili v mnoha případech zajíce v pytli. Kdo by se vyznal v 60 stranách smlouvy a 30 i více výlukách z plnění, tunách písmenek pod čarou?

Mutumutu je fér, má jednu přehlednou dohodu, ve které se vše podstatné dočtete na 1 straně a 8 srozumitelných výluk, které neskrývá. Veškeré dotazy odpoví Mutumutu po telefonu nebo chatu a pojistku si sjednáte jednoduše online. Služba, která vznikla v pražském CreativeDocku, nabízí i vrácení až 30 % pojistného lidem, kteří se o sebe starají, chodí na preventivní prohlídky a pravidelně sportují.

“Chceme očistit pověst pojišťovnictví, nabídnout produkt, kterému budou lidé rozumět a zároveň ho posunout do 21. století,” říká Jindřich Lenz, zakladatel projektu Mutumutu. Služba začne fungovat na konci září, zájemci o ni na sebe mohou již dnes zanechat kontakt na Mutumutu.cz

Výběr článků

Načítám