Hlavní obsah

Proč nejkvalitnější online životní pojištění Mutumutu říká: „Nepojistíme Vás.“

Novinky, Mutumutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Billboardy, které se objevily v hlavním městě České republiky, nesou na první pohled velmi arogantní poselství. Když se ale seznámíme s filozofií služby, pochopíme, proč Mutumutu.cz upozorňuje právě na souvislost životního stylu a pojištění.

Mutumutu

Článek

Životní pojištění, které odmění, že se o sebe staráte. V tom se Mutumutu liší od konkurence. Kromě toho, že je online. Přesto, že zdravě žije stále víc lidí, podle průzkumu, který pro Mutumutu udělala agentura Ipsos, 34 % Čechů kouří, 42 % nesportuje a 36 % nechodí na preventivní prohlídky.

Studie z Epidemiological Studies Unit v Oxfordu dokládá, že kouření zvyšuje pravděpodobnost smrti ve věku 30-69 let až trojnásobně. Další studie ukazují, že aktivní lidé žijí o 7,2 roku déle než ti, kteří nesportují. Služba, která vznikla v pražském CreativeDocku, cílí na ty, kteří se o sebe starají, a nabízí jim odměnu vrácením až 30 % pojistného.

„Lidé, kteří se o sebe starají, snižují riziko, že budou dlouhodobě nemocní a že se jim bude pojistné plnění vyplácet. Proto je fér jim část peněz vrátit. Chceme motivovat ke zdravému životnímu stylu,” říká Jindřich Lenz, zakladatel projektu Mutumutu. Služba začne fungovat na konci září, zájemci o ni na sebe mohou již dnes zanechat kontakt na Mutumutu.cz.

Výběr článků

Načítám