Hlavní obsah

Nejlevnější vstupenka na zápasy Ligy mistrů? Přece O2 TV Sport Pack

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Nenecháte si ujít ani jeden zápas hvězdné Ligy mistrů? S obdivem sledujete nervydrásající klání v tenisových zápasech na okruhu WTA? Chcete vidět v akci svůj oblíbený tým v nejvyšší české fotbalové lize?

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Ilustrační fotografie

Článek

To vše vám umožní O2 TV Sport Pack, který je jednoduchou branou ke kompletnímu obsahu stanic O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis. Když si jej aktivujete ještě do konce srpna, můžete si prvních 30 dní užívat za jedinou korunu!

Fotbaloví fanoušci už netrpělivě očekávají začátek základní fáze Ligy mistrů. Ikonická hymna nejlepší klubové soutěž na světě se rozezní už 18. září. Jen díky O2 TV Sport můžete sledovat třeba pouť Realu Madrid za obhajobou titulu, tentokrát už bez Cristiana Ronalda. Společně s Ligou mistrů si můžete užít přenosy z tuzemské FORTUNA:LIGY, hokejové extraligy, nejlepších galavečerů MMA i tenisu. Jak na to?

Digitální televize O2 TV vymyslela nejen pro všechny fandy fotbalu balíček O2 TV Sport Pack. Aktivování této služby vám zpřístupní exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis doplněné o ČT Sport na 30 dní, sledovat je můžete na webu O2TV.cz nebo v aplikacích O2 TV. Od 1. září bude O2 TV Sport Pack k dispozici za 199 Kč měsíčně. Když si jej zde aktivujete do konce srpna, zaplatíte za prvních 30 dní symbolickou 1 Kč.

Díky balíčku O2 TV Sport Pack nepřijdete ani o žádnou z výhod tzv. multidimenze. Budete si moci vybírat z více souběžně hraných zápasů, užívat si zpětné zhlédnutí až 7 dní, přepínání mezi kamerami či mít možnost si cokoli zastavit, přetočit a nahrát. Každé pondělí se budete moci těšit na populární zábavnou show TIKI-TAKA s moderátorem Petrem Svěceným.

Výběr článků

Načítám