Hlavní obsah

Jak si užít dovolenou v Dubaji? Vyrazte do zábavního parku

Komerční článekCK FISCHER

Nechcete strávit celou dovolenou na lehátku? Dubaj má pro vás vždy řešení. Odpočiňte si od sluncem rozpálených pláží v jednom z největších zábavních parků Dubaje. Vítejte v IMG Worlds of Adventure.

Foto: CK FISCHER

Jak si užít dovolenou v Dubaji?

Článek

IMG Worlds of Adventure je místem, kde se můžete stát opravdu kýmkoliv. Čekají vás atrakce na ploše o rozloze asi 28 fotbalových hřišť. Návštěva tohoto krytého zábavního parku, který je největší na světě, má ale jednu nevýhodu. Milovníci superhrdinů odsud nebudou chtít už nikdy odejít. Avengers nebo Powerpuff Girls? Není problém.

Foto: CK FISCHER

Návrat v čase vám umožní výlet do Ztraceného údolí, kde potkáte bájné živočichy z dob druhohor v životní velikosti. V parku IMG Worlds of Adventure najdete adrenalinové horské dráhy a atrakce, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Příjemné odpoledne si tak zde užijí i dospělí odvážlivci.

Foto: CK FISCHER

Na návštěvu tohoto velkolepého imaginárního světa si vyhraďte přibližně 4 - 6 hodin. Velkou výhodou je jednorázové vstupné, které zaplatíte při vstupu, jednotlivé atrakce tak můžete testovat dle libosti i několikrát za sebou. A zábavu si zde užije celá rodina.

Foto: CK FISCHER

Dovolená v Dubaji je jedinečným zážitkem pro všechny milovníky futuristických megalopolí s ohromným počtem možností zábavy a poznání. Je přitom jedno, strávíte-li ji v ubytovacím komplexu na pláži, ve stylovém boutique hotelu blízko nákupního centra či v klasickém city hotelu. Kosmopolitní, moderní, stylová, luxusní a především extrémně bohatá, taková je Dubaj.

Foto: CK FISCHER

Tipy CK FISCHER na ubytování v Dubaji:

Foto: CK FISCHER

Výběr článků

Načítám