Hlavní obsah

Rychlé kačky: Hrajte o miliony online každou minutu

Komerční článekSAZKA a.s.

Sazka spustila svoji nejrychlejší číselnou loterii. Novinka se jmenuje Rychlé kačky a vychází z oblíbené hry Šťastných 10. Zkuste své štěstí přímo na webu Sazka.cz a hrajte každou minutu o 2 000 000 Kč!

Foto: SAZKA a.s.

Ilustrační fotografie

Článek

Minuta v běžném životě uteče jako voda, ale i tak se během této krátké doby dá stihnout spoustu věcí – například vyhrát 2 miliony korun! Známé „žluté kačky“ z loterie Šťastných 10 přinášejí v nové online loterii výhry každých 60 sekund. Stačí se jen trefit do správných čísel.

Foto: SAZKA a.s.

Ilustrační fotografie

Svou sázku můžete podat každou minutu na Sazka.cz v sekci loterie. O miliony můžete hrát jak na běžném počítači, tak i na mobilním telefonu. Celá sázka je velmi jednoduchá. Vyberete si ze 4 až 6 čísel v rozmezí 1 až 66. Hlavní výhru 2 miliony korun získáte v případě sázky za 100 Kč a uhodnutí všech 6 čísel. Tiket můžete vsadit za 10 Kč, 20 Kč, 50 Kč a 100 Kč.

Rychlé Kačky vás kromě vysokých výher zlákají i svoji propracovanou grafikou. Uhodnete kam si šest neposedných kaček sedne? Sazka vám za správný tip nadělí miliony.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Výběr článků

Načítám