Hlavní obsah

Pozor na neprověřenou lékařskou péči v zahraničí

Komerční článek

Nejvíce se Češi v zahraničí potýkají s komplikacemi během letní turistické sezony. Při potížích na dovolené je klíčové, aby se nám dostalo prověřené zdravotní péče. S tím nám nejlépe pomůže kvalitní asistenční služba.

Foto: ERV

Pozor na neprověřenou lékařskou péči v zahraničí

Článek

Češi rádi nakupují na internetu a pomocí online srovnávačů. To platí i při výběru cestovního pojištění. Často se ale dopouští chyby a hledí pouze na výši limitů léčebných výloh, u kterých přitom stačí, aby byly nastaveny na 2 mil. Kč v rámci Evropy a 3 mil Kč mimo ni. Klíčová je vždy asistenční služba, která v případě potíží zachraňuje život. Při výběru pojištění je proto dobré sledovat uživatelské recenze a pokud nám není cokoli jasné, je zcela na místě do pojišťovny zavolat a na vše potřebné se zeptat.

Foto: ERV

ERV Evropská se specializuje na cestovní pojištění a provozuje vlastní asistenční službu přímo ze své centrály. Její zástupci pravidelně navštěvují nejvyhledávanější destinace, osobně prověřují úroveň a kvalitu zdravotnických zařízení. ERV dále provozuje mezinárodní sít asistenčních Euro-Center, a proto je schopna poskytovat nepřetržitý servis po celém světě. Díky aktuálním informacím z jednotlivých destinací, může pojišťovna svým klientům zaručit tu nejkvalitnější lékařskou péči.,

Foto: ERV

Výběr článků

Načítám