Hlavní obsah

Buďte připraveni na DVB-T2. O2 TV přechod vyřeší snadno a rychle

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Standard televizního vysílání se u nás nejpozději v únoru 2021 změní. Bez set-top boxu nebo nové televize schopné přijímat standard DVB-T2 se na české televizní kanály nepodíváte. Efektivní řešení představuje O2 TV.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Článek

CRT televize sice už prakticky vymizely. Ovšem většina televizních přijímačů v České republice je stará v průměru šest let. Jenomže podobně starý přijímač si často s novým standardem DVB-T2 neporadí. Díky O2 TV můžete být v klidu a nemusíte řešit tak drastický zásah do rodinného rozpočtu.

Neměňte starou televizi za novou

O2 TV představuje jednoduché řešení, se kterým se navíc na přechod na DVB-T2 připravíte s předstihem. K O2 TV si můžete pořídit už za 1999 korun set-top box, díky kterému se některým povinnostem spojeným s přechodem na nový televizní standard vyhnete. O2 TV navíc poskytuje licenci nejenom pro set-top box připojený vaší televizi, ale také pro další čtyři zařízení. Už dávno nebudete muset sledovat televizi doma na gauči. Můžete se dívat na tabletu, na smartphonu i na notebooku. Zkrátka nejste limitováni místem, prostorem ani pevným připojením k internetu. O2 TV se set-top boxem již není limitována pouze na připojení od O2 ale funguje s jakýmkoliv internetem.

Neuteče vám žádný film ani sportovní utkání

A prakticky žádné omezení nemají ani možnosti obsahu, na který se můžete v O2 TV podívat. Digitální televize vám nabídne až 174 stanici. Na kterých najdete filmy, seriály i živé přenosy. Nesporným lákadlem budou od letošního podzimu přenosy ze zápasů těch nejatraktivnějších sportovních klání. Všichni fanoušci se budou moci na vlastní oči přesvědčit, jestli je v Lize mistrů lepší Ronaldo nebo Messi, nebo zda obhájí hokejová Kometa Brno titul v Tipsport Extralize. A do roku 2021 získala O2 TV i práva na českou fotbalovou Fortuna ligu.

Oblíbené české kanály je nově možné sledovat i v zahraničí

Velkou výhodou O2 TV je to, že může být vaším televizním partnerem na dovolené. Od letošního léta se na její obsah můžete podívat kdekoliv na území Evropské unie. Stačí vám k tomu chytrý telefon, tablet, notebook a dostatečně rychlé připojení k internetu, třeba na hotelové Wi-Fi. A pakliže se během slunění u moře nechcete rušit televizní obrazovkou, klidně si tu můžete pustit svůj oblíbený seriál „k vodě“. Díky O2 se můžete kdykoli vrátit až o 7 dní zpět v čase a podívat se na vše, co vám u moře uteklo.

Výběr článků

Načítám