Hlavní obsah

Čtyřkolky TGB jako všestranný pomocník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka TGB je na trhu terénních čtyřkolek významným hráčem, se kterým je třeba počítat.

Čtyřkolky TGB jako ideální pomocník do lesa

Článek

Tento tchajwanský výrobce s padesátiletou tradicí již několikrát dobyl vedoucí postavení v prodejích v Německu, nedávno se vyhoupl na druhé místo také ve Francii. Ale není ani potřeba chodit nijak daleko - vzrůstající obliba čtyřkolek TGB v českých a slovenských zemích zaznamenává poslední dobou meziroční nárůsty prodejů dokonce o celé desítky procent.

Čtyřkolky TGB 1000 s pohoenm všech čtyř kolk zvládnou i náročný terén

čtyřkolky1

Čtyřkolky TGB bodují díky robustní stavbě, nenáročnému provozu, bohaté základní výbavě a vysoké pracovní morálce, navíc se velmi snadno a příjemně řídí. To platí jak pro krátké modely, tak i pro modely LT postavené na prodlouženém podvozku. Ty nabízejí navíc samostatnou sedačku pro spolujezdce a celkově více prostoru k sezení.

Ideální společník na výlety krajinou

Dvě motorizace, 600 a 1000 ccm, pokrývají dva z nejvyhledávanějších segmentů na trhu užitkových čtyřkolek. Oba motory jsou vyhlášeně spolehlivé, brutální V-Twin z TGB 1000 je dokonce největší čtyřkolkový motor jiné než americké či kanadské provenience. Ať zvolíte šestistovku, nebo litr, v každém případě získáte spolehlivého a schopného pomocníka, který je schopný odolávat extrémním podmínkám ve velmi těžkém terénu a který zastane spoustu práce na chatě, chalupě i v lese. Stránky oficiálního dovozce www.tgbmotor.cz

čtyřkolky2

I v zimě si najdou uplatnění, například při ukízení sněhu

Výběr článků

Načítám