Hlavní obsah

Kvalita zdravotní péče mimo ČR je často nižší. Asistenční služba je důležitější než pojistné limity

Novinky, ERV Evropská pojišťovna

V zahraničí se turisté často setkávají s nižší úrovní místního zdravotnictví. Přitom je důležité, aby byli v případě komplikací ošetřeni v prověřené klinice, která garantuje kvalitní lékařskou péči. Klíčová je proto asistenční služba.

Foto: ERV Evropská pojišťovna

Úvodní fotografie

Článek

Lidé nejčastěji vybírají cestovní pojištění pomocí internetových srovnávačů, kdy hledí zejména na výši limitů léčebných výloh. V tu chvíli se ale dopouštějí zásadní chyby. Obecně platí, že by limity měly být alespoň ve výši dvou miliónů korun v rámci Evropy a tří miliónů, pokud cestujeme po světě. Klíčovým parametrem, který nám v případě potíží zajistí kvalitní a prověřenou lékařskou péči, je ale asistenční služba.

Foto: ERV Evropská pojišťovna

ERV Evropská má vlastní asistenční službu, která je řízena přímo ze sídla pojišťovny v Praze. Klienti mají k dispozici non-stop více než stočlenný tým vyškolených specialistů, kteří hovoří osmi jazyky, samozřejmě včetně češtiny. K zajištění té nejvyšší kvality dále skupina ERV provozuje mezinárodní sít asistenčních Euro-Center, díky kterým poskytuje nepřetržitý servis po celém světě.

Foto: ERV Evropská pojišťovna

Zástupci ERV Evropské také pravidelně osobně kontrolují zdravotnická zařízení v nejnavštěvovanějších turistických destinacích, aby mohla asistenční služba zajistit vždy tu nejkvalitnější lékařskou péči.

Výběr článků

Načítám