Hlavní obsah

Škoda Auto pomáhá handicapovaným motoristům s pořízením nového vozu

Komerční článekŠKODA AUTO

Jediný český výrobce osobních automobilů se dlouhodobě angažuje ve prospěch znevýhodněných spoluobčanů. Podpora osob se zdravotním postižením patří ke klíčovým prioritám jeho politiky společenské odpovědnosti. Program Škoda Handy pomáhá již od roku 2010.

Foto: Škoda Auto a. s.

Škoda Handy

Článek

Škoda Handy centra jsou od letošního roku dispozičně i personálně vybavena tak, aby se stala skutečným partnerem zdravotně postižených osob. Pomáhají klientům při výběru vhodného automobilu a jeho úpravách, ale také při jednání s úřady a další administrativou.

Poskytují komplexní servis a zákazníkům asistují při zpracování žádostí o státní příspěvky na zvláštní pomůcky i na mobilitu. Nejdůležitějším kritériem při pořízení automobilu bývá finanční podpora, proto handicapovaní motoristé mohou získat slevu na vůz ŠKODA. V případě čerpání státního příspěvku, pak mohou využít pomoc s překlenutím odpočtu DPH.

Kromě přímé slevy z doporučené pořizovací ceny automobilu v hotovosti i na úvěr je zákazníkovi obstaráno přihlášení vozu zdarma. Nabízí se také zvýhodněné financování s nulovým úrokem při akontaci ve výši od 30 %.

K programu Škoda Handy se v poslední době připojili další autorizovaní obchodníci značky Škoda, takže jich je v současnosti téměř stovka. Jejich aktualizovaný seznam, jakož i další informace o programu Škoda Handy jsou k dispozici na webu www.skoda-handy.cz.

Výběr článků

Načítám