Hlavní obsah

Auto na míru a bez starostí

Novinky, Škoda Auto a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Program operativního leasingu mladoboleslavské Škodovky vstoupil do nové éry. V té nabízí zákazníkům možnost výběru jakékoli modelové řady v individuální konfiguraci, včetně libovolné motorizace, výbavového stupně a volitelných prvků výbavy.

Foto: Škoda Auto a. s.

Škoda Fleet

Článek

Součástí programu, který nese příhodný název ŠKODA Bez starostí je vždy komplexní pojištění. To zahrnuje nejen povinné pojištění odpovědnosti za škody z provozu motorového vozidla, ale i havarijní pojištění a připojištění skel. Zákazník si dále sám volí výši spoluúčasti pojištění 1 nebo 5 %.

Dále je možné zvolit buď variantu bez servisu, nebo ŠKODA předplacený servis, který zahrnuje krytí veškerých servisních nákladů, komplexní údržbu a také zimní sadu pneumatik, přičemž se zákazník nemusí takřka o nic starat a může si tak užívat bezstarostnou jízdu. Omezovat se nemusíte ani v příslušenství. Z něho je možné objednat třeba tažné zařízení nebo nosič jízdních kol.

Výhodou je nulová akontace a také fixní výše splátek po celou dobu trvání smlouvy. Tu uzavíráte na 24, 36 nebo 48 měsíců, přičemž vše vyřešíte online a z pohodlí domu. Na stránkách www.skoda-online.cz si zvolíte i roční nájezd v rozmezí 10 000 – 40 000 km. Nemusí Vás přitom trápit konečná kalkulace, která se aktualizuje ihned po jakékoli změně ve výběru jednotlivých variant. Program ŠKODA Bez starostí přitom zahrnuje všechny současné modely. Vybrat si tak můžete klidně malý městský vůz Citigo, nebo sedmimístné SUV Kodiaq.

Foto: Škoda Auto a. s.

Škoda Rapid

Stoprocentní mobilitu zákazníkům zajistí v případě potřeby také garance zapůjčení náhradního vozu až na 60 dní zdarma (dle škodní události a sjednané varianty ŠKODA Pojištění). Zákazník má navíc po skončení smluvního nájmu vždy možnost vůz zakoupit za zůstatkovou cenu do osobního vlastnictví.

ŠKODA AUTO přinesla na trh operativní leasing nejen pro firmy a podnikatele, ale zároveň pro soukromníky. Nové automobily jsou připraveny u participujících autorizovaných prodejců v dodací lhůtě již od 14 dní.

Výběr článků

Načítám