Hlavní obsah

Zkraťte si čekání na léto ve Spojených arabských emirátech

Novinky, CK FISCHER

Nervózně listujete kalendářem a odpočítáváte dny do začátku léta? Nemusíte. Udělejte si ho už nyní! Máme pro vás tip. Nemusíte jezdit příliš daleko a ani vaše peněženka nebude trpět. Spojené arabské emiráty jsou v tomto období tou nejchytřejší volbou.

Foto: CK FISCHER

Zkraťte si čekání na léto ve Spojených arabských emirátech

Článek

Velkým lákadlem letošní sezony jsou i velice nízké ceny, za které se dá dovolená ve Spojených arabských emirátech pořídit. Věřili byste, že ceny jsou srovnatelné třeba s pobytem v Egyptě? Čtyřhvězdičkový hotel s all inclusive pořídíte již od 11 990 Kč.

Ras al Khaimah. Jeden z nejvíce rozvíjejících se emirátů poslední doby. Donedávna zastíněný nikdy nespící Dubají, dnes však častý cíl rodin s dětmi, které si rádi dopřejí odpočinek v prostředí krásných pláží a hotelů světové úrovně s prvotřídními službami all inclusive.

Foto: CK FISCHER

Díky přímému letu, který CK FISCHER nabízí jako jediná cestovní kancelář na trhu, můžete být v tomto okouzlujícím koutě světa za necelých 6 hodin, což ocení rodiny s malými dětmi. Poznávacím znamením Ras Al Khaimah je několik rozlehlých lagun a zálivů s přístavem. Kolem nich se rozkládá vlastní město disponující kompletní infrastrukturou.

Emirát je vyhlášený blankytným mořem, jako stvořeným ke koupání a potápění, i svými krásnými plážemi. Díky pravidelné údržbě jsou čisté, nechybí servis v podobě lehátek a slunečníků, ani široká nabídka aktivit, z nichž je tu nejpopulárnější plachtění a objevování mořského dna.

Foto: CK FISCHER

Dubaj netřeba dlouze představovat. Jestli lze o některém městě říci, že symbolizuje budoucnost, pak je to určitě metropole stejnojmenného emirátu a zároveň nejlidnatější sídlo Spojených arabských emirátů. Dovolená v Dubaji je jedinečným zážitkem pro všechny milovníky futuristických megalopolí s ohromným počtem možností zábavy a poznání pro celou rodinou.

Dlouhé kilometry dubajského pobřeží vybízejí ke slunění, koupání a vodním sportům. Písečné pláže, často přerušené jachetními marinami, přístavišti či mosty na vybudované ostrůvky, jsou s pozvolným vstupem do vody a disponují bohatým servisem.

Výběr článků

Načítám