Hlavní obsah

Nová řada tiskáren TonerBenefit zaručí bezproblémový tisk s nízkými náklady

Společnost Brother uvedla na trh novou řadu monochromatických laserových tiskáren a multifunkčních zařízení s označením TonerBenefit. Nové modely byly vyvinuty s ohledem na úsporu tiskových nákladů bez kompromisu na kvalitě tisku.

Foto: www.brother.cz

Řada TonerBenefit nabízí řešení pro domácnosti a malé kanceláře, ale i pro společnosti s vyššími nároky na tisk.

Článek

Řada TonerBenefit nabízí řešení pro domácnosti a malé kanceláře, ale i pro společnosti s vyššími nároky na tisk. Veškeré modely poskytují bezdrátové síťové připojení, díky kterému je tiskárna ihned připravena k tisku. U vyšších modelů HL-B2080DW, DCP-B7520DW a MFC-B7715DW uživatelé ocení také možnost automatického duplexního tisku s rychlostí až 16 stran za minutu.

Hlavní předností modelové řady jsou nízké pořizovací ceny originálních tonerů. S novými Tonerbenefit tonery lze vytisknout až 2000 černobílých stran za cenu 590 Kč. S originálním tonerem úzce souvisí i kvalita vytištěných dokumentů, vysoká spolehlivost tiskárny a životnost jejích součástí.

Tonery

K nové modelové řadě nyní společnost nabízí dárky v podobě bezdrátových bluetooth sluchátek nebo externí harddisk s kapacitou 1 TB. Informace o nových modelech TonerBenefit získáte na stránkách společnosti Brother.

Foto: www.brother.cz

Tonerbenefit tonery

Výběr článků

Načítám