Hlavní obsah

Na rovné lité podlaze se nábytek nehoupe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podlaha hraje v interiéru hlavní roli. Tvoří základ bytu, její rovinnost je jistotou, že nemusíte řešit „kývající“ se nábytek. Lité potěry CEMEX, jsou pevným rovným podkladem finální krytiny. Správnou pokládku provede firma ze sítě CEMEX Xperts®.

Foto: cemex.cz

cemex.cz

Článek

Podlahová konstrukce v domě zahrnuje izolační vrstvu, cementový nebo anhydridový litý potěr a obvykle i podlahové vytápění. A přestože podlahový potěr řadíme mezi ty levnější položky v rozpočtu, jedná se o jednu z nejdůležitějších a nejvíce namáhavých částí stavby. Výhodou použití litého potěru je výrazně snazší a kvalitnější následná pokládka podlahové krytiny, ať už ze dřeva, vinylu nebo třeba dlaždic. Lité potěry CemLevel a AnhyLevel od společnosti CEMEX vytvoří pevný a, díky samonivelační schopnosti, také ideálně rovný základ.

Foto: cemex.cz

cemex.cz

Při volbě podlahového topení zajišťuje vysoká tekutost lité směsi dokonalé obalení topných rozvodů. Vzhledem k současně výborné tepelné vodivosti a minimální tloušťce pak dochází k rychlému přenosu tepla do vytápěného prostoru. Speciálně vyvinutý pro podlahová topení byl litý potěr AnhyLevel Thermio, který díky svým parametrům snižuje spotřebu tepelné energie.

Foto: cemex.cz

cemex.cz

I ten nejlepší materiál potřebuje k dokonalosti zkušeného řemeslníka a kvalitu za nejnižší cenu, stejně jako při běžném nákupu, obvykle nepořídíte. Výběrem certifikované firmy z programu CEMEX Xperts®  získáte záruku, že podlahovou konstrukci realizuje ověřená firma s praxí, certifikovaná výrobcem lité směsi.

Výběr článků

Načítám