Hlavní obsah

Už žádné stočené tachometry!

Novinky, EMIL FREY SELECT

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z největších strašáků českých autobazarů jsou vozy se stočeným tachometrem, které běžný zákazník jen stěží odhalí. Riziku podvodné koupě se však s jistotou vyhnete u EMIL FREY SELECT.

Centrum ojetých vozů Emil Frey Select v Kolbenově ulici v Praze 9

Článek

EMIL FREY SELECT je na českém trhu ojetých vozů novým hráčem, který však zásadně mění dosavadní zvyklosti ve prospěch všech zákazníků. Základem celého programu EMIL FREY SELECT je široká nabídka více než 1500 prověřených vozů, která je zájemcům k dispozici přehledně na internetu (www.emilfreyselect.cz) s možností různého filtrování dle konkrétních požadavků.

Drtivá většina vozů v nabídce byla zakoupena jako nová u autorizovaných dealerů společnosti EMIL FREY po celé Evropě, takže je u nich známá kompletní servisní historie a zákazník o nich nemusí mít vůbec žádné pochybnosti. K dalším trumfům patří smluvně zakotvená roční záruka na kvalitní ojeté vozy s přísnou certifikací EMIL FREY SELECT, která kryje 13 konstrukčních skupin a dalo by se říci, že téměř kopíruje záruku na nová vozidla.

Skupina EMIL FREY je švýcarskou rodinnou firmou a již od roku 1924 platí za garanta ukázkové péče o zákazníka. Její transparentní a férový přístup se odráží i v programu prodeje ojetých vozů EMIL FREY SELECT a výsledkem je v Česku jedinečný komplex služeb, který zdaleka převyšuje dosavadní standard prodeje ojetých aut.

Stočených tachometrů, ani jiných skrytých závad, se u EMIL FREY SELECT opravdu bát nemusíte.

Výběr článků

Načítám