Hlavní obsah

Švýcarská jistota při koupi ojetiny

Novinky, Emil Frey Select

Kupovat v Česku ojeté auto je velmi riskantní. Ne však v rámci EMIL FREY SELECT – nového certifikovaného programu prodeje ojetých vozů se zárukou minimálně jeden rok.

Centrum ojetých vozů Emil Frey Select v Kolbenově ulici v Praze 9

Článek

Švýcarská rodinná automobilová skupina Emil Frey platí od roku 1924 za garanta špičkové kvality a ukázkové péče o zákazníka.

Kromě prodeje a servisu nových automobilů se nyní tato skupina rozhodla pod názvem EMIL FREY SELECT kultivovat i prostředí prodeje ojetých vozů v Česku. Základem celého programu EMIL FREY SELECT je široká nabídka více než 1500 prověřených vozů, která je zájemcům k dispozici přehledně na internetu (www.emilfreyselect.cz) s možností různého filtrování dle konkrétních požadavků.

K hlavním trumfům patří smluvně zakotvená roční záruka na všechny ojeté vozy s přísnou certifikací EMIL FREY SELECT. Ta kryje 13 konstrukčních skupin a dalo by se říci, že téměř kopíruje záruku na nová vozidla. Samozřejmostí, která pro zákazníka rovněž neznamená žádné další poplatky, je detailní servisní příprava vozu před předáním tak, aby bylo možné vůz ihned bez problémů užívat.

EMIL FREY SELECT zkrátka nabízí v Česku jedinečný komplex služeb, který zdaleka převyšuje dosavadní standard prodeje ojetých aut. Každý, kdo hledá jistotu i při koupi ojetého vozu, by měl s výběrem vhodného auta začít právě zde.

Výběr článků

Načítám